Reggeli futásáról posztolt Hosszú Katinka: fotó!

fotó Hosszú Katinka sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a problémák és a reggeli fáradtság, Katinka akkor is megy és küzd: fotó! 

Ahogy azt már korábban megírtuk, valami nincs rendben Hosszú Katinka és Shane Tusup között, hiszen már a karácsonyt is külön töltötték, és a közös ismerősök szerint is látszik rajtuk, hogy problémáik vannak.

Ezt követően többen is találgatni kezdtek, mikor Katinka egy másik férfival utazott Miamiba, pedig a híres sportoló maga is nyilatkozott a kapcsolati válságát illetően: bevallotta, hogy problémákkal küzdenek, és szépen megkért minden rajongót, hogy fenntartásokkal kezeljenek minden róluk megjelenő valótlan állítást.

Most azonban egy fotót tett közzé az oldalán, amelyen jól látszik, hogy a fáradtság ellenére Katinka kitartó, és nem hagyja ki a reggeli edzést sem. A rajongók közel 7000 kedveléssel és rengeteg támogató kommenttel reagáltak Katinka fotójára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.