Dudás Dániel utazás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata az elmúlt időszakban válságba jutott. Az Iron Lady rövid Facebook üzenetben tudatta rajongóival, hogy valóban hullámvölgybe kerültek férjével, ám nem szertené, ha a sajtó találgatna. Márpedig a pletykák ezúttal is szárnyra keltek: Dudás Dániel sportolóval is hírbe hozták a hírességet.

A Bors információi szerint Katinka egy másik férfivel, Dudás Dániellel utazott el Miamiba.

A sármos úszó tavaly év elején került Hosszúék csapatához azért, hogy Katinka edzésmunkáját segítse. A hírek szerint nem a sportoló érdemei miatt esett rá a választás, mert nagy eredményei nincsenek, sokkal inkább az Iron Lady-val való régi barátsága miatt.

Hosszú Katinka, Dudás Dániel Forrás: Facebook/Hosszú Katinka official

Az, hogy a férfi elkísérte Katinkát, még nem jelenti azt, hogy bármi közük lenne egymáshoz, miért ne támogathatná egy barát a nehéz időszakban az olimpiai bajnokot, ám egyesek szerint ez a közös kiruccanás mégis nagyon furcsa.

"Furcsa számomra, hogy edzőpartnerek együtt töltik a szabadidejüket, hiszen a versenyidőszakban napi tíz órát közösen tréningeznek" - mondta egy neves elhallgatását kérő informátor a Borsnak.

Nótár Mary édesanyja haláláról mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171231-notar-mary-edesanyja-halalarol-meselt-video.htmlNótár Mary néhány nappal ezelőtt veszítette el édesanyját. Nagyon nehéz időszakot él át, amit egy videó üzenetben mesélt el.TV + Sztárok--Sztárok, akik az öregedés ellenére sem plasztikáznak http://www.life.hu/sztarok/20180103-sztarok-akik-hiaba-oregszenek-nem-plasztikaztatnak.htmlNem csak olyan sztárokról tudunk, akik foggal körömmel küzdenek az öregedéssel, hanem olyanokat is, akik elfogadják az idő múlását, és ezzel együtt is jól néznek ki. TV + SztárokOrigoEgy jósnő szerint Liptai Claudia idén férjhez megy http://www.life.hu/sztarok/20180103-iden-ferjhez-megy-liptai-claudia-ezt-allitja-egy-josno.htmlMüller Rózsa elárulta, mire számíthatunk idén a sztárok világában. Szerinte például Liptai Claudia férjhez megy. TV + Sztárok--Elmarad Nyári Dia várva várt esküvője http://www.life.hu/sztarok/20180103-megsem-hazasodik-iden-nyari-dia-es-kovacs-daniel.htmlNemrég derült ki, hogy mégsem kel egybe idén Nyári Dia és Kovács Dániel, a szexi színésznő pedig az okát is elárulta. TV + Sztárok--Otthagyná a médiát? Meglepő nyilatkozatot tett Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180103-otthagyna-a-mediat-meglepo-nyilatkozatot-tett-bauko-eva.htmlBaukó Éva elárulta, ha megtalálná azt a dolgot az életben, ami igazán érdekli, akkor lehet, hogy otthagyná a média világát. TV + SztárokOrigoKóbor János kislánya, Léna is a színpadra készülhttp://www.life.hu/sztarok/20180103-kobor-janos-kislanya-lena-is-a-szinpadra-keszul.htmlKóbor János koncertjein ha teheti, mindig ott bulizik kislánya, Léna is, aki szintén színpadra készül. Habár szép hangja van, és zongorázni is tud, mégsem a zenészi pálya vonzza! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.