Damu Rolandnak új barátnője van

"Fotó: Margitay Klára " -
Damu Roland barátnő szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Rolandnak szerencsére nem kellett sokáig egyedül szomorkodnia, a hírek szerint ugyanis néhány hónappal a szakítása után ismét rátalált a szerelem.

Damu Rolandnak nem kellett sokáig keresgélnie, újra rátalált a szerelem a színészre. Alig telt el ugyan néhány hónap legutóbbi szakítása óta, a színész ismét boldog. Előző kapcsolata októberben ért véget, akkori szerelmével 7 hónap után döntöttek a szétválás mellett, a színész rögtön meg is erősítette akkor a szakításuk hírét. Közölte, hogy más utakon járnak, ezért engedték el egymást.

Damu Rolan megint szerelmes "Fotó: Margitay Klára "

Szerencsére azonban Damu ismét boldog lehet, hiszen egy közeli ismerőse kikotyogta, hogy a színész újra szerelmes - írja a Ripost. Ő maga ugyan még nem erősítette meg a hírt, de ami késik, nem múlik. Remélhetőleg hamarosan be is mutatja az új kedvesét.

Ezért szakított Damu Roland és Linda

Néhány hónapja Roland boldogan mutatta be a kedvesét a Fókusz című műsorban, és arról beszélt, végre talán megtalálta a társát, aki mellett boldog lehet. Ám már szárnyra keltek olyan hírek, hogy a kapcsolatuk véget ért. A színész elmondta, miért döntöttek a különválás mellett. Olvasd el erről a Lif.ehu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.