Rubint Réka virágott vett Norbinak: a rajongók teljesen kiakadtak

virág Rubint Réka ajándék szerelem Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kedves gesztussal lepte meg férjét Rubint Réka, ám a dologból óriási botrány lett. 

Rubint Réka egy csokor tulipánnal lepte meg a férjét, aki annyira örült az apró figyelmességnek, hogy azonnal megosztott erről egy fotót a közösségi oldalán. A rajongók azonban vegyesen reagáltak a dologra: többen is kiakadtak azon, hogy egy férfi miért kap virágot.

Sorra jelentek meg a trágár kommentek és a rosszindulatú megjegyzések, amit Réka nagyon rossz néven vett, ezért nemrég egy külön posztban válaszolt a bántalmakra:

"Tegnap este a kedvenc virágaival, egy szép tulipàncsokorral leptem meg a Szerelmemet! Norbi boldogan megosztotta az oldalán, melyet egyesek nyomdafestéket nem tűrő stílusban kommentáltak. Nos! Miért ne kaphatna egy Férfi Nőtől, a Szerelmétől virágot?! Larával vàsároltam az Andrássy úton tegnap este, amikor a viràgàrusnál meglàttam a tulipánt. Egyből Norbi jutott az eszembe... és megdobbant a szívem. Láttam magam előtt az arcát, hogy mennyire fog örülni. Annak, hogy gondoltam Rá! Aprò figyelmesség a hètköznapokban, ismerni és tudni a màsik rezdüléseit. Tisztelni, szeretni, vele és érte élni... EZ! a mi 16évünk "titka"! Soha ne szégyelljék kimutatni az érzéseiteket! Soha! Mert az érzéseink megélésétől tud ebben az "őrült" világban az igaz szerelem és szeretet megmaradni!" - írja az oldalán a sztáranyuka.

A mocskolódó kommenteket azóta már eltávolíthatták Norbi oldaláról, ugyanis jelenleg csak a pozitív hangulatú hozzászólásokat lehet látni a fotó alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.