Ezért nem osztja meg a vagyonát Harry herceg Meghan Markle-lel

Harry herceg és Meghan Markle
Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
házasság királyi család Meghan Markle vagyon Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt megtudtuk, Harry herceg nem fogja megosztani a vagyonát leendő feleségével, és most azt is elárulta, hogy mi áll a döntés hátterében. 

Ahogy azt már megírtuk, november 27.-e óta Harry herceg és Meghan Markle hivatalosan is jegyben járnak. A herceg még a hónap elején kérte meg a 36 éves színésznő kezét, ám a nyilvános bejelentéssel még vártak néhány hetet.

Hatalmas jövedelemadót kellene fizetni, ezért nem osztja meg leendő feleségével a vagyonát Harry herceg Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Mint azt megtudtuk, az esküvőt idén májusra tervezik, és a nagy napon már Katalin hercegné is részt vehet, aki áprilisban fogja világra hozni harmadik csemetéjét. II. Erzsébet azonban nem biztos, hogy jelen lesz az esküvőn, pedig Meghan Markle még a vallásával kapcsolatban is megtette a kellő lépéseket ahhoz, hogy a királynő elfogadja őt.

Most azonban arról cikkeznek, hogy Harry és Meghan az esküvő után sem osztoznak majd a vagyonukon, ennek pedig jogi okai vannak. Mivel Meghan nem brit állampolgár, ezért minden hozzá befolyó pénz, örökség vagy vagyon után magas jövedelemadót kell fizetnie az USÁ-nak. Csak abban az esetben nem, ha lemondana az amerikai állampolgárságáról. A brit állampolgárságot azonban csak 3 évig tartó folyamatos ott tartózkodás után kaphatja meg.- írta meg a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.