Újra rátalált a boldogság: kollégájába szeretett bele a magyar színésznő

párkacsolat szerelem Létay Dóra Éliás Jr.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét rátalált a boldogság a volt férjét, Józsa Imrét alig több mint 1 éve elvesztő Létay Dórára, aki kollégájába, Éliás Gyulába szeretett bele.

Bár korábban elváltak egymástól, Józsa Imre halála mélységesen megrendítette Létay Dórát. A párnak az együtt töltött évek alatt született egy kislánya, aki most 5 esztendős. A szép színésznő a mai napig gyászol, ugyanakkor végre újra rátalált a boldogság. Éliás Gyulával akkor ismerkedett meg, amikor énektanárt keresett magának. Az órák során sokat beszélgettek és egyre közelebb kerültek egymáshoz.

Volt valami sorsszerű a találkozásunkban. Nem sokkal azután történt, hogy a feleségemmel, több próbálkozás után végérvényesen úgy döntöttünk: külön utakon folytatjuk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy mindössze három hét egyedüllét után egy komoly kapcsolatban találom magam" – mesélte az énekes a Best magazinnak.

Kiderült, gyermekeik is jól kijönnek egymással, Éliás Gyula két nagyobb fia egyszerűen imádja a kis Lucát.

Létay Dóra és Éliás Gyula egymásba szeretett Forrás: FEM3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.