5 évet jósolnak Harry herceg és Meghan Markle házasságának

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson -
esküvő válás Meghan Markle jóslat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztrál jósnő elmondta, meddig fog egy párt alkotni Harry herceg és Meghan Markle. A jósnő szerint ugyanis nem együtt fognak megöregedni. 

Ahogy azt már megírtuk, november 27.-e óta hivatalosan is jegyben jár Harry herceg és Meghan Markle. Elárulták, hogy az eljegyzés már a hónap elején megtörtént, ám a nyilvános bejelentéssel vártak november végéig.

Arról is szó esett, hogy a lagzi májusban kerül megrendezésre, amelyen már Katalin is részt tud venni, ugyanis a harmadik csemetéjét áprilisban fogja világrahozni. Most azonban arról szólnak a hírek, hogy a jegyesek szerelme nem lesz sírig tartó.

Harry herceg és Meghan Markle házassága nem fog örökké tartani Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

Egy híres ausztrál jósnót, Kerrie Erwin-t látták vendégül egy tévéműsorban, ahol sok mindent elárult a 2018-as év kapcsán. Például, hogy a labdarúgó-világbajnokságot Németország fogja megnyerni, és azt is megsúgta, hogy Katalin hercegné kislányt hord a szíve alatt. De mesélt Harry és Meghan kapcsolatáról is:

"A következő év gyermekáldással kecsegtet a számukra, de a kapcsolatuk ennek ellenére sem fog örökké tartani. Nagyjából 5 évet adok nekik. Annyi személyes eltérés lesz közöttük, hogy a kapcsolatuk nem fogja elbírni. Persze ne legyen igazam, kívánok nekik sok boldogságot." - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.