Állítják: Hosszú Katinka nem akar a továbbiakban Shane Tusuppal edzeni

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hetek egyik vezető híre Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válsága. Úgy tudni, az úszónő már novemberbn elköltözött otthonról, most pedig arról olvasni, nem szeretne a továbbiakban együtt dolgozni Tusuppal.

A Blikk információja szerint Katinka már a decemberi rövid pályás Eb előtt eldöntötte, hogy nem akar a férjével a továbbiakban közösen dolgozni.

„Katinka az Eb előtt kijelentette, nem szeretne a továbbiakban együtt dolgozni Tusuppal. Eredetileg december 27-én a férje nélkül kezdte volna a felkészülést, de ő mindenkit meglepve külföldre utazott. A közös tréningek folytatása a jövőbeli terveiben sem szerepel, nem hiszem, hogy szakmailag innen van visszaút, és újra összeállnának az edzésekre" - mesélte a lapnak a névtelenséget kérő informátor.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.