Shane Tusup az édesanyjával utazott Bécsbe: fotó!

házasság válság Hosszú Katinka Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyjával utazott Shane Tusup. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága válságos időkön megy keresztül, a téma kapcsán az élsportoló is posztolt a közösségi oldalára. A hírek szerint Shane a saját otthonukban is tört-zúzott, Katinka ezért költözött el.

Azóta pedig csak egyre rosszabb a helyzet: Katinka a napokban egyedül utazott Amerikába, Tusup pedig nemrég Bécsből jelentkezett be az édesanyja társaságában.

Family adventures w/ the best mother a son could ever ask for @cheryltusup !!!

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Többen is úgy gondolják, hogy itt nem csak egy házasság forog kockán, ugyanis ha Katinka és Shane végleg szakítanak, akkor a sztáredzőt valószínűleg nem fogja megtűrni az úszótársadalom:

"Ha Tusup és Hosszú szakít, előbbit biztosan kiveti magából az úszótársadalom. Szinte nincs olyan személy, akivel ne lett volna konfliktusa, egyedül felesége eredményessége miatt tűrik meg. Ezért nem merte még senki azt mondani neki, hogy fogja vissza magát" - írta meg a Blikk.

Stohl András újra rabruhában: lelkileg is megviselte, ami történthttp://www.life.hu/sztarok/20180108-stohl-andras-ujra-rabruhaban-lelkileg-is-megviselte-ami-tortent.htmlÚjra fel kellett vennie a rabruhát Stohl Andrásnak, aki nemrég a Valami Amerika 3-at forgatta. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEl sem hiszed, mivel lepte meg Meghan Markle a királynőthttp://www.life.hu/sztarok/20180108-el-sem-hiszed-mivel-lepte-meg-meghan-markle-a-kiralynot.htmlKiderült, mivel lepte meg Meghan Markle II. Erzsébet királynőt, az ajándékon az egész család nagyot nevetett. TV + Sztárok--Titokban nősült meg Rácz Gergő, a Sztárban sztár + 1 kicsi énekesehttp://www.life.hu/sztarok/20180108-titokban-nosult-meg-racz-gergo-a-sztarban-sztar-1-kicsi-enekese.htmlA Sztárban sztár + 1 kicsi szereplője, Rácz Gergő élő adásban vallotta be, hogy tavaly év végén feleségül vette szerelmét.TV + Sztárok--Kínos! Így kerülgette egymást Jolie és Aniston a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20180108-igy-kerulgette-egymast-angelina-jolie-es-jennifer-aniston-a-golden-globe-galan.htmlNem bírják elviselni egymást, és sokáig soha nem jelentek meg ugyanazon a rendezvényen. De a 2018-as Golden Globe-gálán egymás szemébe kellett nézniük. TV + SztárokAFPGolden Globe: Volt feleségének és barátnőjének is megköszönte a díjat Ewan McGregorhttp://www.life.hu/sztarok/20180108--volt-felesegenek-es-baratnojenek-is-megkoszonte-a-dijat-ewan-mcgregor.htmlA Fargo sorozatban nyújtott alakításért, Golden Globe-díjat nyert vasárnap éjszaka Ewan McGregor. A színész rendhagyó beszédet mondott, amivel sok embert meglepett. TV + Sztárok--Viaszbaba: Újabb részlet a leszbikus színésznő és barátnője kapcsolatából: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-ujabb-reszlet-a-leszbikus-szineszno-es-baratnoje-kapcsolatabol-foto.htmlA Viaszbaba - Színésznőt szerettem című blogot az a fiatal, egyelőre ismeretlen nő írja, aki állítása szerint hosszú évekig volt szeretője egy ismert és elismert magyar színésznőnek. Számos durva információt osztott már meg blogján és könyvében, íme egy újabb kemény történet. Sőt végre az is kiderül, hogy néz ki... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.