Hosszú hallgatás után üzent szüleinek: ezért költözött el otthonról Mata Ricsi

Forrás: RTL Klub -
Mata Ricsi üzenet szülők vallomás karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárulta, miért hagyta el a szülői házat Mata Ricsi. Az énekes új dalával szeretne üzenni édesapjának és édesanyjának.

Mint ismeretes, gyámhatósági engedéllyel ősz elején elhagyta otthonát az X-Faktor felfedezettje, Mata Ricsi, aki még karácsonykor sem tért haza szüleihez. A 16 éves fiú jelenleg idősebb pártfogójával él együtt és a karrierjét építi, amit az édesapja nem néz jó szemmel.

Mata Ricsi most megtörte a csendet, megjelent ugyanis új dala, amellyel a családjának szeretne üzenni.

A dal arról szól, hogy mi történt velem az elmúlt négy hónapban. A családomról és rólam szól, valamint arról, hogy szeretném megértetni velük, hogy szeretem őket. Nem azért jöttem el otthonról, mert mondjuk utálom őket, csak szeretném építeni a karrierem. Ha ezt nem értik meg, akkor sajnálom" – árulta el a Blikknek.

Stohl András újra rabruhában: lelkileg is megviselte, ami történthttp://www.life.hu/sztarok/20180108-stohl-andras-ujra-rabruhaban-lelkileg-is-megviselte-ami-tortent.htmlÚjra fel kellett vennie a rabruhát Stohl Andrásnak, aki nemrég a Valami Amerika 3-at forgatta. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEl sem hiszed, mivel lepte meg Meghan Markle a királynőthttp://www.life.hu/sztarok/20180108-el-sem-hiszed-mivel-lepte-meg-meghan-markle-a-kiralynot.htmlKiderült, mivel lepte meg Meghan Markle II. Erzsébet királynőt, az ajándékon az egész család nagyot nevetett. TV + Sztárok--Natalie Portman meglepő videót osztott meg a közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-natalie-portman-meglepo-videot-osztott-meg-instagramjan.htmlNatalie Portman végre regisztrált az Instagramra, de mindezt csupán egy mozgalom kedvéért tette. TV + Sztárok--Gyermekkori trauma miatt retteg a pottyantós WC-től Pumped Gabo http://www.life.hu/sztarok/20180107-gyermekkori-trauma-miatt-retteg-a-pottyantos-wc-tol-pumped-gabo.htmlKiderült, miért rettegett a dzsungelben Pumped Gabo a pottyantós WC-től: egy gyermekkori trauma áll a háttérben. TV + Sztárok--Gyászol Christina Aguilera: 17 év után vesztette el társáthttp://www.life.hu/sztarok/20180107-gyaszol-christina-aguilera-17-ev-utan-vesztette-el-kutyajat.htmlHatalmas veszteség érte Christina Aguilerát az új esztendő első napjaiban, szeretett kutyájától kellett örökre búcsút vennie. TV + Sztárok--Újra kisminkelte magát Szabó Zsófi, meg sem látszik, mennyire fáradt - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-ujra-kisminkelte-magat-szabo-zsofi-meg-sem-latszik-mennyire-faradt-foto.htmlÚjra kicsípte magát az újdonsült anyuka, Szabó Zsófi: tévéstáb érkezett hozzá, ezért volt szüksége némi sminkre, csinosabb ruhára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.