Kiderült, mire költi 10 milliós nyereményét a Viszkis

Forrás: Mtl -
Ázsia Expressz Viszkis Ambrus Attila jótékonykodás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 millió forintot nyert az Ázsia Expresszel a Viszkis, azaz Ambrus Attila, aki most elárulta, nyereményének egy részét jótékony célokra fordítja.

December közepén derült ki, hogy Berki Krisztin és Ambrus Attila párosa nyerte a TV2 Ázsia Expressz című műsorát, amellyel összesen 10 millió forintot söpörhettek be. A győzelem után azonnal felmerült a kérdés, vajon mi lesz a nyeremény sorsa. Nem kellett sokáig várni a válaszra, a Viszkis most elárulta.

Úgy gondolom, hogy nem csak elvenni kell az asztalról, néha vissza is kell tenni. A kerámiákból megélek, így már a játék kezdetén eldöntöttem, hogy amennyiben nyerek, felajánlok belőle Böjte Csabáéknak. Elvi okokból nem szívesen adok készpénzt, ezért majd megkérdezem, hogy mire van szükségük. Legyen liszt, szappan vagy bármi, szeretném személyesen kivinni Erdélybe" – nyilatkozta Ambrus Attila a Blikknek.

Ambrus Attila jótékonykodni fog Forrás: Mtl

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.