Így néz ki ma a Dallas Lucy-ja: Charlene Tiltonra rá sem lehet ismerni

Forrás: CBS -
sorozatsztár Dallas (sorozat) Charlene Tilton lesifotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne a Dallas szexi szőkéjére, a Lucy Ewingot alakító Charlene Tiltonra? A szép színésznő lassan már 60 esztendős és alaposan megváltozott.

Charlene Tiltont a Dallas bombázójaként ismerte meg a nagyvilág, összesen 8 évad erejéig szerepelt a sorozatban. Később több filmben is feltűnt, sőt énekesnőként is ért el sikereket. A színésznő idén már 60 esztendős lesz és szinte rá sem lehet ismerni. A napokban lesifotók készültek róla, amelyen hétköznapi ruhában épp bevásárlásból igyekszik hazafelé szülővárosában, Nashville-ben. A képeket megnézheted a DailyMail oldalán.

Charlene Tilton egykor a Dallas Lucy-jaként Forrás: CBS
Jessica Bielnek szólt be a Golden Globe-on Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20180109-jessica-bielnek-szolt-be-a-golden-globe-on-vajna-timi.htmlKét színésznőnek is beszólt az Instagramon Vajna Timi, aki ezúttal a Golden Globe-díjátadón tette tiszteletét. TV + Sztárok--Heidi Klum Emily Ratajkowskival csókolózott - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180108-heidi-klum-emily-ratajkowskival-csokolozott-video.htmlHeidi Klum a Golden Globe partin csókot váltott Emily Ratajkowskival, az esetről pedig videófelvétel is készült. TV + Sztárok--Costa Ricán villantott Szorcsik Viki - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180108-costa-rican-villantott-szorcsik-viki-foto.htmlNem szégyenlősködött Szorcsik Viki: a csinos színésznő a tengerparton mutatta meg fedetlen keblét. TV + Sztárok--Létay Dóra teljesen váratlanul esett szerelembehttp://www.life.hu/sztarok/20180108-letay-dora-teljesen-varatlanul-esett-szerelembe-elias-gyula.htmlFél éve alkot egy párt Létay Dóra és Éliás Gyula, akik ezúttal a TV2 műsorában meséltek arról, hogyan is szerettek egymásba. TV + Sztárok--Meglepő dolgot árult el Debreczeni Zita az esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180108-meglepo-dolgot-arult-el-debreczeni-annoni-zita-az-eskuvojerol.htmlTatár Csilla az új videósorozatában ezúttal Debreczeni Zitát interjúvolta meg, aki elárulta többek között azt, hogy először az oltár előtt mondta ki a „szeretlek" szót. TV + Sztárok--Meglepő szelfit posztolt Gáspár Laci, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20180108-meglepo-szelfit-posztolt-gaspar-laci-kiakadtak-a-rajongok.htmlGáspár Lacira szinte rá sem ismerni friss fotóján, nem csak lefogyott, még a szakállát is leborotválta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.