családalapítás vallomás Krisz Rudi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krisz Rudi, a 90-es évek egyik legkedveltebb magyar énekese immár 10 éve van együtt párjával és persze sokakban felmerül a kérdés, vajon mikor vágnak bele a családalapításba.

Krisz Rudi igen eredményes évet tudhat maga mögött, mint mondja, ez volt az egyik legsikeresebb az életében. Rengeteg fellépésre jár, de nem csak a karrierje szárnyal, a magánéletben is boldog. Jó ideje együtt van a párjával, így nem csoda, ha gyakran megkérdezik tőlük, mikor szeretnének már gyermeket.

A családalapítás folyamatosan téma nálunk. Lassan tíz éve vagyunk együtt a párommal. Nagyon szeretem a gyerekeket, én is szeretnék sajátot, a bátyámnak is van egy lassan 12 éves gyermeke, őt is nagyon szeretem. De valamiért kapaszkodok abba, ami most van, amit éltem az elmúlt években, a kényelmes életbe, hajóztam sokat... De persze én is úgy képzelem el az életet, hogy itt van mellettem egy kissrác vagy kislány. Egy kislányt nagyon szeretnék, úgy képzelem el magam." – árulta el a 36 éves énekes, aki pár hónapja kamerák előtt is megmutatta otthonát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.