Könyvet szeretne az életéről Megyeri Csilla: videó!

interjú Megyeri Csilla videó könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 50 kérdésből álló interjú keretein belül olyan titkokat tudtunk meg Megyeri Csilláról, amelyekről korábban sosem mesélt. 

Székely Richárd összegyűjtött 50 olyan kérdést, amelyek alapján többet tudhatunk meg Megyeri Csilláról, az Alföld TV egykori műsorvezetőjéről. A botrányai miatt közismertté vált szépség tavalyi éve igen izgalmasan telt, hiszen szerepelt az Édes Élet című műsorban, sőt, az Ázsia Expresszben is.

Elárulta, hogy a kedvenc tárgya az otthoni tükre, hiszen sokat nézegeti magát, illetve azt is, hogy a legértékesebb tulajdona a mosolya. Saját magát egy hisztis, maximalista és exhibicionista személyként jellemezte, és azt is megtudtuk, milyen tervei vannak a jövőben: például szeretné, ha lenne egy saját könyve.

"(...) Most az egyik ismert iróval folyamatban van ez a project is. A témája pedig talán az lesz, hogy vidéki kislány mer egy nagyot álmodni, és hogyan tudja megvalósítani az álmait." - mondta lelkendezve Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.