Gábor Zsazsa özvegye, Friedrich von Anhalt elárverezné a színésznő hagyatékát

Forrás: AFP -
özvegy Gábor Zsazsa árverés hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa felhalmozta maga körül a tárgyakat, semmitől nem vált meg szívesen, így aztán nagyon sok minden maradt utána, de Friedrich von Anhalt herceg nem akarja tárolni ezeket a tárgyakat. 

Gábor Zsazsa mozgalmas élete emlékeit halmozta fel 99 év alatt, egyáltalán nem szeretett megválni a tárgyaitól, ruháitól, ékszereitől. Így aztán halála után nagyon sok mindent hagyott hátra, de özvegye nem értékeli annyira a sok emléket, ahogy egykor a hollywoodi hírnevet szerzett magyar díva. Friedrich von Anhalt herceg inkább szabadulna a sok felhalmozott tárgytól, így az a terve, hogy árverésre bocsátja a színésznő emlékeit.

Gábor Zsazsa értékeit elárverezik Forrás: AFP

Terveim szerint idén kiköltözöm Bel Air-i házunkból, és ezeket a tárgyakat nem tudom magammal vinni az új otthonomba.

Ripost

Nézd meg a Life.hu videóját Gábor Zsazsa temetéséről:

Gábor Zsazsa az a magyar színésznő, akinek összejött az amerikai álom


Kilencszer ment férjhez Gábor Zsazsa, aki 1917. február 6-án látta meg a napvilágot Gábor Sáriként. Két lánytestvérével együtt próbálgatták szárnyaikat Hollywoodban, ám csak neki sikerült megvalósítani azt, amire azóta is sok magyar színésznő vágyik. Egyetlen gyermeke született, akivel sosem ápoltak felhőtlen viszonyt. Lánya előbb hunyt el, mint ő, és máig nem tudni, hogy a színésznőnek beszámoltak-e gyermeke haláláról. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.