Így grimaszol Angelina Jolie Jennifer Aniston beszédére - Fotó

Forrás: AFP -
Brad Pitt Dakota Johnson Golden Globe 2018 Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kétséges, megvan az idei Golden Globe-díjátadó legkínosabb pillanata: felkerült az internetre az a videó, amelyben a szemfülesek kiszúrhatják, hogyan reagált Angelina Jolie Jennifer Aniston színpadi beszédére. Eláruljuk: nem jól...

Köztudott, hogy nincs jóban egymással Angelina Jolie és Jennifer Aniston, a két sztár, ha teheti, kerüli az olyan eseményeket, amelyre mindketten meghívást kaptak. Most azonban kivételes eset történt, ugyanis Brad Pitt mindkét exfelesége részt vett a Golden Globe-díjátadón és ahogyan az várható volt, a kínos pillanatok sem maradtak el. Videó készült arról, hogyan is reagált Angelina Jolie Jennifer Aniston beszédére, aki azért ment fel a színpadra, hogy átadjon egy díjat. A felvételen jól látható, hogy Jolie lesüti a szemét és még csak nem is tapsol.

A jelenet harmadik szereplője Dakota Johnson, aki fél szemmel figyelte a színésznőt, de nem sejtette, hogy utólag ez a pillantás mindenkinek feltűnik majd és most rajta nevet az internet népe.

Rubint Réka ismét nemet mondott, nélküle forgatnak a luxusfeleségekhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-rubint-reka-ismet-nemet-mondott-nelkule-forgatnak-a-luxusfelesegek.htmlMár nem kell sokat várni a Feleségek luxuskivitelben című reality rajongóinak, hamarosan ugyanis érkezik a második évad. Kiderült az is, kik fognak benne szerepelni. TV + Sztárok--Krisz Rudi családalapítási terveiről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180109-krisz-rudi-csaladalapitasi-terveirol-meselt-video.htmlKrisz Rudi, a 90-es évek egyik legkedveltebb magyar énekese immár 10 éve van együtt párjával és persze sokakban felmerül a kérdés, vajon mikor vágnak bele a családalapításba. TV + SztárokThinkstockElőször mutatta meg kisfiát Szilveszter gazda - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180109-eloszor-mutatta-meg-kisfiat-szilveszter-gazda-video.htmlA Farm című reality és a Szombat Esti Láz sztárja, Szilveszter gazda apa lett, kisfiát pedig most a kameráknak is megmutatta. TV + Sztárok--Cserhalmi György egy év után tér vissza a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20180109-cserhalmi-gyorgy-egy-ev-utan-visszater-a-szinpadra.htmlSúlyos műtétje és egy év kihagyás után visszatér a színpadra Cserhalmi György, aki a napokban egy gálán fog fellépni. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEgy barna szépséggel szelfizett az ágyban Stohl András - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180109-egy-barna-szepseggel-szelfizett-az-agyban-stohl-andras-foto.htmlA Bálintot alakító Stohl András egy meztelen nővel készít szelfit az ágyban a Válótársak előzetesében: szinte borítékolható, hogy a sorozat rosszfiúja ezzel újabb bajba kerül. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKerekedő pocakjáról mutatott fotót Cooky barátnője, Debórahttp://www.life.hu/sztarok/20180109-kerekedo-pocakjarol-mutatott-fotot-cooky-baratnoje-debora.htmlSzépen kerekedik Cooky barátnőjének, a 36 hetes terhes Debórának pocakja, amit az Instagramon is megmutatott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.