Így nézett ki Köllő Babett 26 évvel ezelőtt: videó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babettet egy csapásra ismerte meg az ország köszönhetően a Feleségek luxuskivitelben című műsornak. Azóta már az RTL Klubon is szerepelt, ám úgy még nem láthatta senki, ahogy ezen a felvételen: 26 évvel ezelőtti videó került elő róla.

Köllő Babett megosztotta a közönséget: sokan egy karakán színésznőt látnak benne, míg mások a költekező luxusfeleséget. Ismertségét a Feleségek luxuskivitelben című műsornak köszönheti, azóta azonban már az RTL Klubon is feltűnt.

Így nézett ki Köllő Babett 26 éve Fotó: Polyák Attila - Origo

Egyre több oldalát ismerhetik meg az emberek, de úgy még soha nem láthatták, ahogy a Fókusz mutatta be: egy 26 évvel ezelőtti felvételt találtak a színésznőről, az első szárnypróbálgatásai láthatóak a videón. Köllő Babettet ugyanis már az általános iskolában is vonzotta a színészet, és úgy tűnik, ettől a szerelemtől később sem tudott elszakadni.

Köllő Babett elsírta magát a dzsungelben - Videó

A luxusfeleség, Köllő Babett Cicciolinával beszélgetett a családjáról a dzsungelben, amikor egyszer csak elsírta magát. Mint kiderült, nem a körülményekkel van baja, csak rettentően hiányzik neki a családja. Nézd meg a videót itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.