Négy napon át autózott VV Fanni holttestével gyilkosa

gyilkosság holttest Novozánszki Fanni bűnügy VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb információk szerint VV Fanni feltételezett gyilkosa napokig a csomagtartójában lévő holttesttel járta az országot, így már nemcsak Budapesten és pár vidéki városban, hanem az egész országban keresik az áldozat tetemét. A rendőrség kiemelt ügyként kezelik Fanni eltűnését.

A Blikk úgy tudja, november 20-án eltűnt nőt már aznap megölhették, ám a gyanúsított nem szabadult meg azonnal a holttesttől, ami legalább négy napig a bérelt autó csomagtartójában volt. Majdnem az egész országot bejárta vele, így azt sem lehet tudni, hogy végül hol rejtette el Fanni testét. A napilap szerint a rendőrség időt és pénzt nem kímélve éjjel-nappal kutat a holttest után, minden létező eszközt bevetnek, hogy rábukkanjanak. Egy egész bűnügyi csapat dolgozik az ügyön, drónokkal, kutyákkal és élőlánccal keresik a testet.

"A nyomozásra való tekintettel nem árulhatok el részleteket. Azt elmondhatom, hogy kegyeleti okok miatt a Novozánszki család nagyon várja, hogy előkerüljön imádott lányuk holtteste, mert az édesanyja szeretné elhamvasztatni" - nyilatkozta dr. Lichy József, Fanni családjának az ügyvédje.

Élő adásban esett le a szoknya a nőimitátorról, Courtney Actről (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180106-elo-adasban-esett-le-a-szoknya-a-noimitatorrol.htmlNem mindennapi jelenetnek voltak szemtanúi a UK Celebrity Big Brother nézői péntek este.TV + SztárokOrigoÍgy csókolja Dobó Katát Fenyő Iván a Korhatáros szerelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180106-igy-csokolja-dobo-katat-fenyo-ivan-a-korhataros-szerelemben-tv2.htmlAz csak szombaton este derül ki, hogy miként csattan el a csók a két színész, illetve karakterük között a Korhatáros szerelemben. Az biztos, hogy egyre szövevényesebb történetnek lehetünk a tanúi a TV2 sorozatában. TV + SztárokOrigoVisszakapja vagyonát Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180106-visszakapja-vagyonat-gaspar-gyozo-amit-lefoglalt-a-nav.htmlKészpénzt, arany ékszereket és drága bútorokat foglalt le a NAV tavaly nyáron Gáspár Győzőéktől, most azonban úgy tudni, a showman mindent visszakap. TV + Sztárok--Állítják: Hosszú Katinka nem akar a továbbiakban Shane Tusuppal edzenihttp://www.life.hu/sztarok/20180106-hosszu-katinka-nem-akar-a-tovabbiakban-shane-tusuppal-edzeni.htmlAz utóbbi hetek egyik vezető híre Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válsága. Úgy tudni, az úszónő már novemberbn elköltözött otthonról, most pedig arról olvasni, nem szeretne a továbbiakban együtt dolgozni Tusuppal.TV + Sztárok--Kim Kardashian egy szál bugyiban fotózkodott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180106-kim-kardashian-egy-szal-bugyiban-fotozkodot.htmlNem először látjuk így a popsikirálynőt. TV + Sztárok--Szexi képeken David Hasselhoff kisebb lánya, Hayleyhttp://www.life.hu/sztarok/20180103-szexi-kepeken-david-hasselhoff-kisebb-lanya-hayley.htmlSzexibbnél szexibb képekkel árasztotta el az Instagramot David Hasselhoff lánya. Hayleyről nem először készültek erotikus fotók. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.