Viaszbaba: Így akart öngyilkos lenni a leszbikus magyar színésznő

Forrás: Todd Pendu -
viaszbaba színésznő öngyilkos öngyilkosság leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar színésznő leszbikus szeretője könyvet írt a 8 évig tartó kapcsolatukról, melyből a mélypontokat sem hagyta ki: a színésznő öngyilkossági kísérletétről is részletesen beszámolt. 

A leszbikus magyar színésznő 8 évig tartó kapcsolatában bőven voltak hullámvölgyek, mivel a családja nem fogadta el azt a nőt, akit ő választott, de ő sem volt elég bátor ahhoz, hogy felvegye a harcot. Szeretője egy könyvben vallott szerelmük történetéről, és arról, milyen is volt valójában az ünnepelt színésznő: lelkileg és testileg is terrorizálta szeretőjét, még az öngyilkossági kísérlettől sem riadt vissza.

A leszbikus magyar színésznő megpróbált végezni magával - Képünk illusztráció Forrás: Todd Pendu

a ráfröccsenő víz lassú sugárban mosta a két csuklóján lecsurgó vérvonalat.

Egy éjszakára be kellett vinniük a toxikológiára. Nem tudtuk, mennyi gyógyszert vett be, nem voltam jelen az önsorsrontásánál, viszont kábultnak tűnt, és a mentősök nem kockáztattak"

A leszbikus szerető állítja, ütötte és rúgta őt a magyar színésznő

A fiatal leszbikus szerető, azt állítja, egy ismert magyar színésznővel volt kapcsolata 8 éven át. Most újabb részleteket osztott meg a könyvből: heteket töltött azzal, hogy eltüntesse a hatalmas fekete rúgás- és ütésnyomokat, melyeket a színésznő okozott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.