Kisbabát vár Nagy Adri énekesnő: már a kicsi nemét is tudja

kisbaba Nagy Adri terhes énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adrin senki sem vette észre a Sztárban sztár + 1 kicsi forgatása alatt, hogy kibabát vár. Pedig már a harmadik hónapot is betöltötte.

Senki sem sejtette, hogy Nagy Adri kismama: az alakja semmit sem változott, és profi módjára táncolta, énekelte végig a Sztárban sztár + 1 kicsi adásait. Az énekesnő a Borsnak mondta el először, hogy hamarosan anyuka lesz.

Kisbabát vár Nagy Adri énekesnő Forrás: instagram.com/nagyadrimusic

"Már a tavalyi év utolsó napjaiban is megemlékeztem arról, hogy milyen tartalmas, meghatározó év volt számomra 2017, és mennyi mindenért vagyok hálás az életnek. De a legfontosabb hírt eddig még nem osztottam meg a nyilvánossággal: anya leszek. Álmaimban sem gondoltam, hogy a 30. születésnapomra ilyen nagy ajándékkal lep meg a sors. A terhességemmel egy időben kezdődött a Sztárban sztár +1 kicsi, ezért a műsorra való felkészülés nem mindig ment zökkenőmentesen. Különösen a párhuzamosan zajló Jóban Rosszban-forgatások mellett. Már szerencsésen túl vagyok az első három hónap nehézségein, de nem volt könnyű időszak, hiszen nem árulhattam el az örömhírt a stábtagoknak sem. A párommal és a családommal együtt örülünk a baba érkezésének, és izgatottan állunk a 2018-as év örömei és kihívásai elé" - mesélte a lapnak Adri, aki civil párjáról most sem akart semmit mondani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.