Tücsi távozik a Sláger tévétől

Tücsi Sofron István Sláger TV Ayree Claudia Dedei
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aryee Claudia Dedei (Tücsi) a jövőben nem vezet műsort a Sláger tévén és a Sláger rádióban. Ettől függetlenül a nézők többet láthatják őt, mint valaha, hiszen egyre népszerűbb YouTube-csatornáján hetente több új videóval jelentkezik, de a televíziózással sem szeretne teljesen szakítani.

Csak kapkodják a fejüket Tücsi közösségi oldalainak követői: egyik nap még Amerikából csekkol be, pár nappal később egy osztrák síparadicsomból, a napokban pedig újra Pesten láthattuk.
Tücsi vőlegénye, Sofron István jégkorongozó tavaly a Wichita Thunder csapatához szerződött, ahová Tücsi is elkísérte, így a 2017-es évek őszét Amerikában töltötték. Decemberben azonban a 29 éves magyar csatárnak szerződést ajánlott az osztrák Villach SV csapata, és úgy döntöttek, hogy élnek a lehetőséggel, így a pár a karácsonyt repülőtereken töltötte, hogy minél hamarabb Ausztriába érjenek. Erről a nem mindennapi karácsonyról Tücsi a YouTube-csatonáján is beszámolt az "Egy sportolófeleség élete" című videójában.

Tücsi távozik a Sláger tévétől Forrás:

Mindeközben Tücsi a Sláger tévével is szakított, ez azonban nem jelenti azt, hogy a nézők nem találkozhatnak vele rendszeresen. A pár hónapja elindított YouTube-csatornájának máris több mint 15,000 követője van, és közel másfél milliószor indították el a videókat a YouTube-on. A legnépszerűbb videót több, mint 150,000-en látták. Eközben Instagram oldalának is folyamatosan növekszik a rajongótábora, ott már 78,000 követője van az újdonsült YouTubernek. Eközben a televíziózásról sem mondott le: a szórakoztatás és a sport iránti szenvedélye miatt még szeretne visszatérni a képernyőre is. Ezt most már a távolság sem gátolja: az egyik ok ugyanis, ami miatt újra Európába költöztek, hogy Tücsi is könyebben tudjon itthon munkát vállalni a jövőben.

A közelmúlt viharos időszakáról és jövőbeni terveiről Tücsi így nyilatkozott:
"Amerika nekem egy belső utazás is volt. Számot vetettem az életemről, volt lehetőségem távol a pörgéstől átgondolni, hogy mire is vágyom igazán. Miután eldöntöttük, hogy visszaköltözünk Európába elhatároztam, hogy mind a magánéletemben, mind a munkámban meghozom azokat a döntéseket, amiken már egy ideje rágódtam. Nekem a tévézés egy örök szerelem, sosem munkaként tekintettem rá: nagyon hiányzik a sport és a szórakoztató műfaj, ahol a bevállalós, kicsit őrült oldamat tudom kamatoztatni. A vlogot pedig természetesen ugyanúgy folytatom tovább, mert boldog vagyok, hogy így közvetlenebb lett a kapcsolatom az emberekkel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.