Petics Kristóf legújabb dalát nem értjük: videó!

Forrás: Facebook/Petics Kristóf -
X-Faktor Petics Kristóf dal videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Petics Kristóf legfrissebb szerzeménye bizarr, érthetetlen és több szempontból is ijesztő. 

Petics Kristófnak nem volt sok ideje kibontakoztatni a tehetségét a 2016-os X-Fkatorban, ugyanis hamar a rendőrségen találta magát, miután fiatal lányokat inzultált ittas állapotban egy budapesti bárban. Végül a biztonságiak kidobták a helyről, de egy másik fiatal srác az énekes után eredt, és az utcán összeverekedtek. Ezt követően Kristóf a rendőrségen töltötte az éjszakát, majd az X-Faktorból is kizárták.

Később egy interjúban elárulta, hogy egész életében elnyomták, azt akarták, hogy megváltozzon. Sem a külsejével, sem a viselkedésével nem értettek egyet, utasították, hogy viselkedjen normális férfiként, vágja le a haját és a körmeit. Kristóf azonban elmagyarázta, hogy mit gondol erről a témáról.

Petics Kristóf ismét mindenkit megdöbbentett Forrás: Facebook/Petics Kristóf

(...)"Ez a férfi ilyen!" Mindig vissza szoktam vágni a körmeimet, figyelek arra, hogy ha hosszú is, igényesen növesszem. Egyébként pedig ez velem jár. Én cicafiú vagyok. Soha nem voltam még férfival, és nem is szeretnék. A lányokat szeretem. De azt hiszik, hogy csak cicalányok vannak, pedig ott vagyunk mi is, cicafiúk."

A cicafiú most pedig előrukkolt egy új szerzeménnyel, amelyhez videóklip is készült. A dalszöveg megírása valószínűleg maximum 2 percet vehetett igénybe, ugyanis a TÜ-TÜ-TÜ című szerzeményében semmi mást nem énekelnek azon kívül, hogy tü-tü-tü. A klip pedig egyenesen érthetetlen.

Kirakatok előtt vonagló testek, félrekent rúzsos szájak, lakkozott körmök, illetve tamponrágcsálás is látható a videóban. Sőt, a szereplők végül Kristóf eszméletlen testéből lakmároznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.