Viaszbaba: utcára rakta szeretőjét a leszbikus magyar színésznő

Forrás: Shutterstock -
viaszbaba színésznő szerető leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leszbikus magyar színésznő és szeretője finoman szólva sem éltek harmonikus kapcsolatban, sok kegyetlenség és érzelmi zsarolás jellemezte a viszonyukat. A fizikai bántalmazásokon túl  a színésznő egyszer még utcára is rakta szerelmét: rendőrt hívott rá közös otthonukban.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, a leszbikus színésznő és szeretőjének kapcsolata tele volt hullámvölgyekkel. Nagyon sokszor voltak durva vitáik, kapcsolatukban szokványos volt az érzelmi zsarolás és pszichológiai játék A színésznő különösen sokszor alkalmazta a megfélemlítést és abszurd helyzeteket, egyszer a rendőrséget is kihívta szeretőjére a közös lakásukba.

Kapcsolatukban szokványos volt az érzelmi zsarolás és pszichológiai játék Forrás: Shutterstock

Így akart öngyilkos lenni a leszbikus magyar színésznő

A magyar színésznő leszbikus szeretője könyvet írt a 8 évig tartó kapcsolatukról, melyből a mélypontokat sem hagyta ki: a színésznő öngyilkossági kísérletétről is részletesen beszámolt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.