Viaszbaba: utcára rakta szeretőjét a leszbikus magyar színésznő

2018.01.11. 19:41

A leszbikus magyar színésznő és szeretője finoman szólva sem éltek harmonikus kapcsolatban, sok kegyetlenség és érzelmi zsarolás jellemezte a viszonyukat. A fizikai bántalmazásokon túl  a színésznő egyszer még utcára is rakta szerelmét: rendőrt hívott rá közös otthonukban.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, a leszbikus színésznő és szeretőjének kapcsolata tele volt hullámvölgyekkel. Nagyon sokszor voltak durva vitáik, kapcsolatukban szokványos volt az érzelmi zsarolás és pszichológiai játék A színésznő különösen sokszor alkalmazta a megfélemlítést és abszurd helyzeteket, egyszer a rendőrséget is kihívta szeretőjére a közös lakásukba.

Kapcsolatukban szokványos volt az érzelmi zsarolás és pszichológiai játékForrás: Shutterstock

„Hazavonatoztam, és amikor az üres lakásba (az otthonomba) beléptem, a riasztó elképzelhetetlen módon visított, és a kód, amivel addig működött, nem állította le. Ekkor éreztem, hogy baj van. (...) Mérgezett egérként rohangáltam a lakásban, mígnem öt perc múlva megjelent a színésznő meleg férfi kollégájával. (...) Sokkot kaptam, kérdeztem a színésznőt, hogy mi ez, mi történik, de egyetlen szót sem szólt. Hamarosan két rendőr jelent meg" – számolt be az abszurd helyzetről a szerető, aki ezután elhagyta a színésznővel közös otthonukat. A szakadó esőben állt az utcán, miközben minden értéke és ruhája a lakásban maradt. „Az Andrássy úton álltam nyári papucsban, topban és miniszoknyában. (...) Rettenetesen fáztam, olyan volt az egész, mint egy rémálom. (...) Egy barátnőmnél húztam meg magam, és egy hétig mások ruháit hordtam, mert se hivatalos úton, se magánúton nem tudtam elérni, hogy hozzájussak a dolgaimhoz" – számolt be könyvében a szerető kapcsolatuk egyik mélypontjáról.

Így akart öngyilkos lenni a leszbikus magyar színésznő

A magyar színésznő leszbikus szeretője könyvet írt a 8 évig tartó kapcsolatukról, melyből a mélypontokat sem hagyta ki: a színésznő öngyilkossági kísérletétről is részletesen beszámolt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

leszbikusszínésznőszeretőviaszbaba