Akkor és most: 20 éve mutatták be a Bűbájos boszorkákat

Alyssa Milano Shannen Doherty Rose McGowan Bűbájos boszorkák akkor és most Holly Marie Combs Brian Krause
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kereken 20 éve annak, hogy 1998-ban bemutatták a Bűbájos boszorkák sorozatot. 178 részt és nyolc évadot élt meg a „családbarát” varázslótörténet. Nézzük, mi történt a szereplőkkel az elmúlt 20 évben!

Golden Globe: Volt feleségének és barátnőjének is megköszönte a díjat Ewan McGregorhttp://www.life.hu/sztarok/20180108--volt-felesegenek-es-baratnojenek-is-megkoszonte-a-dijat-ewan-mcgregor.htmlA Fargo sorozatban nyújtott alakításért, Golden Globe-díjat nyert vasárnap éjszaka Ewan McGregor. A színész rendhagyó beszédet mondott, amivel sok embert meglepett. TV + Sztárok--Igazi bombázó lett Eminem lánya: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171225-valosagos-bombazo-lett-eminem-lanya.htmlKarácsonykor ünnepli 22. születésnapját Eminem lánya, aki igazi szexi, démon lett! TV + Sztárok--Majkát sokkolta Liptai Claudia történetehttp://www.life.hu/sztarok/20171225-majka-ledobbent-liptai-sztorijatol.htmlNem minden gyermek tudja még, hogy mi a különbség az "ózdi" és az "ósdi" között. Liptai Claudia sztorijából legalább is ez derült ki, és a stúdióban szinte mindenki nagyot nevetett. TV + SztárokOrigoÍgy búcsúzik az X-faktoros Karapándzsity Kristóftól Alföldi Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20171223-igy-bucsuzik-karapandzsity-kristoftol-alfoldi-robert.htmlAhogyan arról mi is beszámoltunk, elhunyt a 2013-as X-Faktor versenyzője, Karapándzsity Kristóf. A fiatal énekestől Alföldi Róbert a Facebookon írt. TV + Sztárok--Kislánya született Nicky Hiltonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171222-megszuletett-nicky-hilton-masodik-gyereke.html Újabb taggal bővült a Hilton-Rotschild család. Ez lett a neve. TV + Sztárok--Emlékeztek még erre a sikeres énekesnőre? Ma lett 46 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20171220-46-eves-lett-a-90-es-evek-sztarja-dido.htmlA 90-es évek végén és a 2000-es évek elején szinte minden toplistát meghódított a brit énekesnő, Dido. Biztosan te is jól emlékszel még a slágerire, de mi történt azóta az énekesnővel, aki december 25-én ünnepli a 46. születésnapját? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.