Demcsák Zsuzsa reagálás Hosszú Katinka Shane Tusup Év sportolója
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa is reagált Shane Tusup az "Év Sportolója Gálán" mondott beszédére. Véleményét Facebook oldalán tette közzé.

Nagyon tetszett Demcsák Zsuzsának Shane Tusup tegnapi beszéde. Mint ismeretes, a tréner az év edzője díj átvétele után tartott egy kisebb szónoklatot magyarul, amellyel még feleségét, Hosszú Katinkát is megríkatta. A műsorvezető Facebook oldalán azonnal reagált: azt írta, bár még nem tudja, Katinka mit fog mondani, Shane megható, elegáns és emberi volt. Elismerését fejezte ki és megjegyezte, így kell bocsánatot kérni egy nehéz helyzetben.

Kamerák előtt estek egymásnak Hajdú Péter vendégeihttp://www.life.hu/sztarok/20180112-kamerak-elott-estek-egymasnak-hajdu-peter-vendegei-novenyi-norbert.htmlEgymásnak esett a stúdióban Hajdú Péter két vendége: Növényi Norbert és Makai Renátó pankrátor, akik hamarosan a ringben is összemérik tudásukat. TV + SztárokThinkstockKibékülnek? Hosszú Katinka végre nyilatkozott házassági válságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-hosszu-katinka-vegre-nyilatkozott-hazassagi-valsagarol.htmlBár kissé szűkszavúan, végre nyilatkozott Hosszú Katinka házassági válságáról. Mondatait sokan úgy értelmezik, lehetséges, hogy kibékülnek Shane Tusuppal. TV + Sztárok--Mata Ricsi továbbra sem beszél szüleivel, élő tévéműsorban üzent hazahttp://www.life.hu/sztarok/20180111-mata-ricsi-tovabbra-sem-beszel-szuleivel-elo-tevemusorban-uzent-haza.htmlMata Ricsi végre megszólalt, elárulta, miért költözött el otthonról és üzent a szüleinek is. TV + SztárokOrigoDurván beszólt féltestvére Meghan Markle-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180111-durvan-beszolt-feltestvere-meghan-markle-nek-samantha-grant.htmlAlaposan beolvasott féltestvére, Samatha Grant Meghan Markle-nek. A nő azt mondja, a leendő hercegnének ideje lenne valamit visszaadnia abból, amit édesapjától kapott. TV + Sztárok--Nem tudták megmenteni az életét: 29 éves korában elhunyt Jessica Falkholthttp://www.life.hu/sztarok/20180111-29-eves-koraban-elhunyt-jessica-falkholt-szineszno.html29 éves korában elhunyt Jessica Falkholt, az Otthonunk című sorozat sztárja. A színésznő karácsony másnapján szenvedett autóbalesetet, azóta kómában volt. TV + Sztárok--Titokban összeházasodott párjával Ricky Martinhttp://www.life.hu/sztarok/20180111-titokban-osszehazasodott-parjaval-ricky-martin-jwan-josef.htmlImmár hivatalos: Ricky Martin összeházasodott szerelmével, Jwan Joseffel. A pár több mint másfél éve jött össze és tavaly novemberben jegyezte el egymást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.