Ezek a színészek nem a tehetségüknek köszönhetik a szerepket: Johhny Depptől Emma Watsonig

szerep színész Peter Mayhew Emma Watson Johnny Depp tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki a csodás színészi tehetsége miatt került be a sorsfordító filmjébe, pedig hajlamosak vagyunk azt hinni a ma már nagynevű művészekről, hogy már az első válogatójukon lehengerelték a producereket. A valóság azonban teljesen más, apró, olykor bizarr indokok miatt kaptak meg szerepeket a nagy színészek.

Johnny Depp

Johnny Depp Forrás: Getty Images

A színész nem éppen tehetségének köszönheti szerepét a Rémálom az Elm utcában című sorozatban, hanem inkább a rendező lányának. Wes Craven ugyanis megmutatta a 14 éves gyerekének, hogy kik jelentkeztek Glen szerepére, és megkérdezte tőle, szerinte ki lenne a legalkalmasabb. A lány pedig egyből Johnny Deppre mutatott!

Peter Mayhew

Peter Mayhew és Harrison Ford Forrás: Getty Images

Lehet, hogy a színész neve nem tűnik ismerősnek, de az általa megformált karakterrel biztosan mindenki találkozott már. Ő volt ugyanis a Star Wars Csubakkája. A színész még csak nem is színészként dolgozott, hanem egy kórházban, mégis sikerült megkaparintania a szerepet, méghozzá azért, mert hihetetlenül magas: 2 méter 18 centi.


Emma Watson

Emma Watson Forrás: AFP/Angela Weiss

Senki nem tudná elképzelni a Harry Potterbeli Hermione Granger karakterét egy másik színésznővel, de nem is kaphatta volna meg senki Emma Watsonon kívül. Ő ugyanis mindent bevetett azért, hogy a stréber varázslót alakíthassa. Rengetegen jelentkeztek a szerepre, és az egyetlen ok, ami Emma Watson mellett szólt az az, hogy felhívta telefonon J. K. Rowlingot, és sikerült elbűvölnie.

Brad Pitt

Brad Pitt Forrás: Getty Images

Már eléggé híres színész volt Brad Pitt, de hiába: volt ugyanis egy rendező, akinek nagyon szeretett volna bekerülni valamelyik filmjébe addig azonban még nem sikerült. Brad Pitt nem volt szívbajos, fogta magát, és felhívta telefonon a direktort, aki nem volt más, mint Guy Richie. Pitt megígértette vele, hogy a következő alkotásában neki is szán szerepet, és így is lett: megkapta a Blöff főszerepét.

Danny Trejo

Danny Trejo Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frederick M. Brown

Fiatalon és felnőttként is rengeteget volt börtönben a színész, ennek nyomát sok tetoválás őrzi. Az utcákon és a fogdákban is volt neve: boxolóként híresült el. Amikor azonban egyszer feletételesen szabadlábra helyezték úgy döntött, változtat az életén: leszokott függőségeiről, és maga is mentorrá vált. Pártfogoltja egy nap felhívta, mert nem bírta tovább a szer vonzását, Danny azonnal odarohant, és hirtelen a Szökevényvonat forgatásán találta magát, az illető ugyanis filmes volt. A tetoválásait meglátva pedig rögtön szerepet ajánlottak neki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.