Nem hisz a halálban Sinkovits Imre fia, szerinte apja sem halt meg

Forrás: MTI/Keleti Éva -
Sinkovits Imre halál színész gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nap múlva ünnepelné 90. születésnapját Sinkovits Imre. Fia, Sinkovits-Vitay András most édesapjára és családjára emlékezett vissza.

Sinkovits-Vitay András a BEST magazinnak mesélt gyermekkoráról és családjáról. A most 65 éves színész elmondta, a Sinkovits vezetéknevet apja halála után vette fel, korábban ugyanis nem akarta, hogy csak a neve miatt fusson bele. Elmesélte azt is, hogy szülei nagyon szerették egymást, Sinkovits Imrével 17 éve végzett a tüdőrák, édesanyja, Gombos Katalin pedig 2012-ben hunyt el.

A színész elárulta, nem hisz a halálban és úgy véli, édesapja - akinél az orvosok eredetileg bordarepedést állapítottak meg - nem halt meg, csupán egy másik dimenzióba költözött. Ma is tisztán emlékszik arra a napra, amikor a tragédia történt.

Minden vasárnap együtt ebédeltünk otthon. Utána lepihent, békésen aludt azon az oldalán, ami állítólag el volt repedve, és ez lehetetlen lett volna a fájdalom miatt. Észre kellett volna vennem, hogy más a baj..." – nyilatkozta a lapnak.

Sinkovits Imre (jobbra) és Sztankay István Forrás: MTI/Keleti Éva

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.