Ewan McGregor megalázta feleségét: barátnőjének is köszönetet mondott a színpadon

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ben Gabbe -
feleség beszéd Golden Globe 2018 Ewan McGregor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ewan McGregor élete első Golden Globe-díját vehette át a Fargo főszerepéért, beszéde azonban mindenkit meglepett: feleségének és barátnőjének is köszönetet mondott. A 22 év után elhagyott házastárs reagált a megalázó beszédre.

Ewan McGregor átvehette a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat a Fargóban nyújtott alakításáért, a köszönőbeszédében pedig olyat mondott, hogy attól mindenkinek leesett az álla. A színész néhány hónapja hagyta el feleségét, Eve Mavrakist, aki 22 éve mindig mellette állt. Hamar kiderült, hogy egy harmadik fél áll a hirtelen szakítás hátterében, mindenki arról beszélt, hogy a sorozatbéli partnere, Mary Elizabeth Winstead csavarta el a színész fejét, és ez igaznak is bizonyult.

Ewan McGregor és Eve Mavrakis 22 évig voltak házasok Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ben Gabbe
Jászai Mari-díjáért küzd Paudits Béla: a megélhetése múlik rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20180113-jaszai-mari-dijaert-kuzd-paudits-bela-a-megelhetese-mulik-rajta.htmlPaudits Bélának egyszer már odaítélték a Jászai Mari-díjat 1993-ban, de nem vette át. Ez most havonta 120 ezer forintot jelentene a rossz körülményék között élő, nélkülöző művésznek.TV + Sztárok--Megható bejegyzésben emlékezett meg Fábián Juliról Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180112-meghato-instagram-bejegyzesben-emlekezett-meg-fabian-julirol-toth-vera.htmlNem múlik Tóth Vera fájdalma, rettentően hiányzik neki barátnője, Fábián Juli, aki néhány hete hunyt el. TV + SztárokOrigoAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, meggyötört arccal szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20180112-alaposan-lebetegedett-kulcsar-edina-meggyotort-arccal-szelfizett.htmlAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, ágyból, meggyötört arccal szelfizett a rajongóinak. TV + SztárokOrigoErős Antónia virágos ruhában mutatta meg formás lábait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-eros-antonia-viragos-ruhaban-mutatta-meg-formas-labait-foto.htmlVirágos ruhában mutatta meg karcsú alakját és formás lábait Erős Antónia, aki megunta, hogy a nézők munka közben csak deréktól felfelé láthatják. TV + Sztárok--Robbie Williams péniszéről formált gyűrűt adott barátainak ajándékbahttp://www.life.hu/sztarok/20180112-robbie-williams-peniszerol-formalt-gyurut-adott-baratainak.htmlRobbie Williamsmost sem hazudtolta meg magát. Ezúttal nem markolászta férfiasságát, hanem ajándékba adta barátainak. TV + Sztárok--Justin Bieber az oka: Selena Gomez már szóba sem áll édesanyjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-justin-bieber-az-oka-selena-gomez-mar-szoba-sem-all-edesanyjaval.htmlSelena Gomez egy csúnya veszekedést követően már nem is beszél édesanyjával. A vita állítólag ezúttal is Justin Bieber miatt robbant ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.