Ewan McGregor megalázta feleségét: barátnőjének is köszönetet mondott a színpadon

2018.01.13. 08:24

Ewan McGregor élete első Golden Globe-díját vehette át a Fargo főszerepéért, beszéde azonban mindenkit meglepett: feleségének és barátnőjének is köszönetet mondott. A 22 év után elhagyott házastárs reagált a megalázó beszédre.

Ewan McGregor átvehette a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat a Fargóban nyújtott alakításáért, a köszönőbeszédében pedig olyat mondott, hogy attól mindenkinek leesett az álla. A színész néhány hónapja hagyta el feleségét, Eve Mavrakist, aki 22 éve mindig mellette állt. Hamar kiderült, hogy egy harmadik fél áll a hirtelen szakítás hátterében, mindenki arról beszélt, hogy a sorozatbéli partnere, Mary Elizabeth Winstead csavarta el a színész fejét, és ez igaznak is bizonyult.

Ewan McGregor és Eve Mavrakis 22 évig voltak házasokForrás: AFP/2017 Getty Images/Ben Gabbe

A Golden Globe színpadán ugyanis köszönetet mondott feleségének és jelenlegi barátnőjének is, beszéde mindenkit zavarba hozott. A kommentelők sem tudtak mit kezdeni azzal, hogy mindkét nőt megemlíti, az újságok pedig rögtön Ewan feleségét keresték, aki végül meg is szólalt az esettel kapcsolatban. Nem, nem tetszett a beszéde" – mondta Eve, és amikor arról faggatták, hogy miért, egyértelmű választ adott. „Ugyanazért, amiért itt van, és kérdezget engem róla. Többet nem mondok" – tette hozzá Eve.

Ewan McGregorfeleségGolden Globe 2018beszéd