Látták Muri Enikő eltűnt rokonát, még sincs előrelépés az ügyben

Forrás: Facebook - Muri Enikő -
eltűnt személyek Muri Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem találják Muri Enikő nagypapájának özvegyét, a 70 éves Julika nénit, pedig látták Karcagon a városháza előtt.

Január harmadikán tűnt el otthonából Disznósné Juliánna, Muri Enikő nagypapájának özvegye. Az idős asszony mindössze egy hálóinget viselt. Erős gyógyszereket szed, demenciában szenved. Az énekesnő most ismét a nyilvánosság segítségét kérte:

Muri Enikő eltűnt rokonát keresi Forrás: Facebook - Muri Enikő

"Azt tudni kell Julikáról, hogy nem a rokonom, de ő volt a nagypapám legutolsó felesége, aki a gondját viselte, így ő is a családunk része, és nagyon aggódom érte. Legutóbb a Karcagi Polgármesteri Hivatal előtt látták, de már felöltözve! Ez azért fontos, mert az eltűnésekor hálóingben volt, úgyhogy az is lehet, hogy valaki befogadta. Ugyan vannak térfigyelő kamerák az épületnél, de sajnos nem működnek. Így az egyetlen nyom, ami használható lenne, az sincs" - mondta a Blikknek Enikő.

A lap érdeklődésére a rendőrség megerősítette, hogy az idős asszonyt továbbra is keresik a korábban kiadott felhívás alapján.



Hosszú Katinkának előbb-utóbb be kell jelentenie, hogy ki lesz az edzője a következő évbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-hosszu-katinkanak-elobb-utobb-be-kell-jelentenie-hogy-ki-lesz-az-edzoje-a-kovetkezo-evben.htmlVujity Tvrtko a Facebookon értekezett Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válságáról, és az edző beszédéről, amit az Év sportolója gálán mondott. Tvtko olyan dolgokról is beszámolt, amit csak a gálán résztvevők láthattak. TV + SztárokOrigoByeAlex megmutatta gyönyörű barátnőjét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-byealex-megmutatta-gyonyoru-baratnojet-foto.htmlByeAlex Thaiföldön nyaral barátnőjével. Mamasitát - ahogy a zenész hívja őt - eddig még láthattunk.TV + SztárokOrigoNem halt meg a Big Brother korábbi szereplője, Rebekah Sheltonhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-nem-halt-meg-a-korabbi-big-brother-szereploje-rebekah-shelton.htmlPénteken az összes nagy angol lap beszámolt arról, hogy a 32 éves reality-sztár, Rebekah Shelton elhunyt: ezt írta ki ugyanis a család a nő hivatalos Twitter-oldalára. Kiderült azonban, hogy a Big Brother egykori szereplője mégis él, és nem a családja üzent a bejegyzésben. Egyelőre nem tudni, kinek a műve a halálhír elterjesztése. TV + SztárokOrigoEwan McGregor megalázta feleségét: barátnőjének is köszönetet mondott a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20180113-ewan-mcgregor-megalazta-feleseget-baratnojenek-is-koszonetet-mondott-a-szinpadon.htmlEwan McGregor élete első Golden Globe-díját vehette át a Fargo főszerepéért, beszéde azonban mindenkit meglepett: feleségének és barátnőjének is köszönetet mondott. A 22 év után elhagyott házastárs reagált a megalázó beszédre. TV + Sztárok--Kiszel Tünde lánya adásban sírta el magát: ez volt az okahttp://www.life.hu/sztarok/20180113-kiszel-tunde-lanya-adasban-sirta-el-magat.htmlAzért pityeredett el Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella, mert nem tudtak több pénzt nyerni a Pénzt vagy éveket! vetélkedőben, így csak egy kisebb összeget tudtak jótékony célra felajánlani - mondta el Kiszel Tünde a Mokkában csütörtökön.TV + SztárokOrigoJászai Mari-díjáért küzd Paudits Béla: a megélhetése múlik rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20180113-jaszai-mari-dijaert-kuzd-paudits-bela-a-megelhetese-mulik-rajta.htmlPaudits Bélának egyszer már odaítélték a Jászai Mari-díjat 1993-ban, de nem vette át. Ez most havonta 120 ezer forintot jelentene a rossz körülményék között élő, nélkülöző művésznek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.