Nem halt meg a Big Brother korábbi szereplője, Rebekah Shelton

Forrás: Twitter/Rebekah SheltonHitelesített felhasználó -
halál Big Brother álhír hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken az összes nagy angol lap beszámolt arról, hogy a 32 éves reality-sztár, Rebekah Shelton elhunyt: ezt írta ki ugyanis a család a nő hivatalos Twitter-oldalára. Kiderült azonban, hogy a Big Brother egykori szereplője mégis él, és nem a családja üzent a bejegyzésben. Egyelőre nem tudni, kinek a műve a halálhír elterjesztése. 

„Sajnálattal értesítünk mindenkit arról a szomorú hírről, hogy a csodálatos és kedves Rebekah váratlanul elhunyt szerda éjjel" – ez a Twitter-bejegyzés fogadta Rebekah Shelton rajongóit péntek délelőtt, a szomorú hírről minden nagy angol lap beszámolt. A lány ugyanis az angol Big Brother egyik szereplője volt, ugyan akkor még férfi volt. A valóságshow után esett át nemváltó műtéten.

Nem halt meg a Big Brother korábbi szereplője Forrás: Twitter/Rebekah SheltonHitelesített felhasználó

Mára azonban kiderült, hogy Rebekah él és virul, hogy bizonyítsa, Twitter-oldalára egy videót és egy bejegyzést is posztolt, a korábbi, haláláról szóló posztot pedig természetesen törölte. Leszögezte, nem tudja, ki terjesztette a halálát, de meg fog fizetni azért, mert tönkre akarta tenni a boldogságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.