18 évvel ezelőtti videó került elő Radics Gigiről

Forrás: Instagram/Radics Gigi -
videó gyermekkor énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően cuki videó került nyilvánosságra Radics Gigiről: még csak 3 éves  volt.

Radics Gigi története egy igazi sikersztori, hiszen az egykori tinilány többször is nekifutott a Megasztár című tehetségkutató műsornak, amelyben egy idő után természetesen felfigyeltek rá, majd néhány év alatt profi énekesnőt faragtak belőle.

Radics Gigi már kislányként is nagyon aranyos volt Forrás: Instagram/Radics Gigi

A 21 éves szépség pedig tavaly már az X-Faktor mentoraként ülhetett a stúdióban, a színpad másik oldalán, amely kifejezetten szívmelengető érzés valakinek, aki tudja, mit jelent versenyezni és izgulni napról napra.

Valószínűleg Gigit is hatalmába kerítik olykor az ehhez hasonló nosztalgikus élmények, legalábbis a közösségi oldalára nemrég egy olyan videót posztolt, amely 18 évvel ezelőtt készült, amikor az énekesnő még csak 3 éves volt. Tündéri kislány volt, és a gyermeki vonásait még ma is az arcán hordja:

Cindy Crawford újra forgatja a Pepsi ikonikus reklámját: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180114-cindy-crawford-ujra-forgatja-a-pepsi-ikonikus-reklamjat-video.htmlCindy Crawford 26 évvel ezelőtt tűnt fel a Pepsi eddigi legszexibb reklámjában. Azóta sem volt senki ennyire vadító. Idén azonban újra látható lesz a gyönyörű modell ebben a szerepben, ezúttal fiával, PresleyvelTV + Sztárok--Pintér Tibor Kiss Ramónára is szemet vetett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180114-pinter-tibor-kiss-ramonara-is-szemet-vetett-foto.htmlPintér Tibinek nem volt elég, hogy Tóth Andi miatt faképnél hagyta őt fiatal szerelme. A reggeli műsorában Kiss Ramónát is nyíltan ostrom alá vette. Vajon ehhez mit szól Tenya szerelme? TV + SztárokOrigoKoroknyai Virág ébredés után, az ágyban fotózta magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180114-koroknyai-virag-ebredes-utan-az-agyban-fotozta-magat-foto.htmlKoroknyai Virág 2017-ben nyerte el a Miss World Hungary címet, és persze a magyar férfiak felének szívét is. A szexi szőkeség legújabb fotója igen intimre és szexire sikeredett: ébredés után, ágyból posztolt.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMolnár Anikó a derekára tetováltatott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180114-molnar-aniko-a-derekara-tetovaltatott-foto.htmlMolnár Anikó büszkén mutatta meg rajongóinak legújabb tetoválását: egy kék virágot varratott a popsija fölé. TV + SztárokOrigoBódi Slyvi nem csak bugyikat, hanem szexi fehérneműket is árul a neten: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180114-bodi-slyvi-nem-csak-bugyikat-hanem-szexi-fehernemuket-is-arul-a-neten-foto.htmlAhogy azt a Life.hu is megírta, Bódi Sylvi internetes gardróbvásárán nem csak használt ruháit lehet megvásárolni, de kiselejtezett bugyijait is. A nagy sikerre való tekintettel az egykori playmate licitet hirdetett a ruhadarabokra, illetve már a bugyik mellett a különleges fehérneműit is áruba bocsájtotta.TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta szakmailag is sokat köszönhet az édesanyjának http://www.life.hu/sztarok/20180114-szakmailag-is-sokat-koszonhet-az-edesanyjanak-zalatnay-sarolta.htmlZalatnay Sarolta nemrég a közelgő koncertjéről mesélt, illetve arról is, hogy hogyan kapcsolódik a zenélés az édesanyjához. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.