Harry herceg esküvője hatalmas feszültséget okozott a királyi családban

esküvő feszültség Meghan Markle Károly herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos eseményre készülnek a királyi családban: Harry esküvőjére: néhány hónap múlva elveszi a herceg álmai asszonyát. A ceremónia tervezése gőzerővel zajlik, a folyamat azonban máris feszültségeket váltott ki a királyi családban.

Harry herceg május 19-én vezeti oltár elé Meghan Markle-t, tehát a párnak csupán négy hónapja van addig, míg férj és feleség nem lesznek. Az esküvő szervezését is megkezdték már természetesen, a különböző vélemények miatt azonban máris feszültség lengi körbe a menyegzőt. Harry és Meghan ugyanis nem éppen a hagyományosra esküsznek.

Harry és Meghan máris feszültséget keltenek "Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson "

Károly herceg javasolta a fiataloknak, hogy fogadják fel Michael Fawcett – az ő korábbi kollégáját – főszervezőnek, de a fiatalok azonnal visszautasították a tervet, amivel sikerült vérig sérteniük Károlyt, és óriási feszültséget kelteni. Az sem ad okot kevesebb aggodalomra, hogy Meghan és Harry vicces és huncut esküvőt szeretne a klasszikus és hagyományos helyett. Kíváncsian várjuk a végeredményt - írja a Daily Star.

Közel 8 milliárd forint lesz Harry és Meghan esküvője

A hírek szerint 30 millió dollárba, azaz 7,7 milliárd forintba fog kerülni a nagy nap. Az ismerőseik azt állítják, hogy csupa csillogás és fényűzés lesz a szertartás, és egyáltalán nem szeretnének semmin sem spórolni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Vitray Tamás még mindig haragban van Rózsa Györggyelhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-vitray-tamas-meg-mindig-haragban-van-rozsa-gyorggyel.htmlEgykor szoros kapcsolat volt Vitray és Rózsa György között, de barátságuk véget ért egy konfliktus miatt. Azóta nem is nagyon beszélnek egymásról: Vitray legutóbbi interjújában ki se akarta ejteni Rózsa nevét. TV + Sztárok--Nagy bejelentést tett Bangó Margit: fontos lesz ez a dátum a családja életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-nagy-bejelentest-tett-bango-margit-fontos-lesz-ez-a-datum-a-csaladja-eleteben.htmlIgazak a hírek, elindul a show Emilio családjának mndennapjairól. A műsorban pedig a Kossuth-díjas művésznő, Bangó Margit is feltűnik. TV + SztárokOrigoIndul Zalatnay Cini pere: ennyit követel az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-indul-zalatnay-cini-pere-ennyit-kovetel-az-enekesno.htmlZalatnay Sarolta szeretett volna peren kívül megegyezni az érdi bevásárlóközponttal, ahol 2016 őszén balesetet szenvedett, de nem sikerült. Cini már bíróságra betenni a lábát, de úgy tűnik, nem lesz más választása.TV + Sztárok--Döntött Hosszú Katinka? Ő van most mellette Tusup helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20180115-dudas-daniellel-edz-hosszu-katinka-shane-tusup-helyett.htmlHosszú Katinka meghozta volna a nehéz döntést? Kiderült, kivel edz férje, Shana Tusup helyett.TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane nem tudták az uszodán kívül hagyni a problémáikat: megszólalt egy volt úszójukhttp://www.life.hu/sztarok/20180114-hosszu-katinka-es-shane-nem-tudtak-az-uszodan-kivul-hagyni-a-problemaikat.htmlShane Tusup és Hosszú Katinka kapcsolata hullámvölgybe került, ahogy azt a Life.hu többször is megírta. Ezúttal egy őket otthagyó úszó tálalt ki róluk. TV + Sztárok--Istenes Bence a kádból lőtt szelfit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180114-istenes-bence-a-kadbol-lott-szelfit-foto.htmlÍgy lubickol a kádban, habok között Istenes Bence és kisfia, Nátán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.