Így ünnepelte a születésnapját Gáspár Győző: fotók!

ünneplés Gáspár Győző születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző visszatért a közösségi oldalára, és mindent bepótolt, ami eddig kimaradt. 

Gáspár Győző sajnos nem tudta méltóan köszönteni a rajongóit karácsonykor és újévkor sem, ugyanis ismeretlen okok miatt egy időre felfüggesztették a showman közösségi oldalát. Most azonban visszatért, és bepótolt minden elmaradást:

„Kedves Barátaim és Ismerőseim! 30 nap tiltás után ismét itt vagyok veletek. Elnézést kérek, hogy senkinek nem tudtam szilvesztert és karácsonyt köszönteni és nem tudtam senkit szülinapkor szokásomhoz híven felköszönteni. Számomra a legmeglepőbb az volt, hogy öngyilkos lettem és meghaltam és ezzel több fórumot is végighakniztak velem, amire nem tudtam reagálni, mivel tiltásban voltam. Köszönöm szépen, hogy velem vagytok. Utólag is mindenkinek gyönyörű 2018-at kívánok. Ne feledjétek ez lesz a legszebb évünk!" – írja a posztjában a kétgyermekes édesapa.

A híresség frappáns idézeteket is mellékelt a fotóhoz, amelyekben olyan dolgokra hívja fel a követők figyelmét, mint a család fontossága.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.