2 év börtönre ítélték Szilágyi István, azaz Lópici Gáspár fiát

Forrás: RTL Klub -
szilágyi istván büntetés börtön testi sértés Lópici Gáspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év börtönre ítélték Szilágyi István fiát, de a büntetlen előélete miatt három évre felfüggesztették.

Ahogy azt már korábban megírtuk, tavaly nyáron Szilágyi Istvánt súlyosan megverte a fia. Az ország Lópici Gáspárja még utólag is védte a fiát, de a szomszédok elárulták, hogy a hír sajnos igaz, ráadásul nem először történik meg. Többször is hallották már a kiáltózó idős embert, és olyan is akadt, aki a saját szemével látta a bűncselekményt.

Szilágyi István ma már haza is mehetett, az édesanyjával távozott a bíróságról Forrás: RTL Klub

Mint kiderült, a férfi ittas állapotban emelt kezet az apjára, ezt István felesége vallotta be. Az idős művész kórházba került, mert három bordája is eltörött. Rengeteg gyógyszert kapott, a felépülése pedig hosszú hetekig tartott.

A színész fiát letartóztatták, majd bíróság elé állították. Most pedig az ítélet is megszületett: 2 év börtönt kapott, de a büntetlen előélete miatt 3 évre felfüggesztették. - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.