Otthonából posztolt lenyűgöző videót Szandi

otthon videó hóesés Szandi tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodaszép videót posztolt erkélyéről Szandi, a videón az látszik, hogyan borította be a hó a környező tájat.

A hétvégi hóesés szinte mindenkit lenyűgözött, így volt ezzel Szandi is, aki úgy érezte, a csodás látványt videón is meg kell örökítenie. Kiment az erkélyre és onnan készített pazar felvételt a környező házakról. Igazi mesevilág, mintha csak porcukorral szórták volna be a tájat!

Nem csak a kilátás miatt szerencsés Szandi és családja, otthonuk belülről is csodaszép. Az énekesnő korábban a kamerákat is beengedte a lakásába, ha megnéznéd a róla készült videót is, kattints ide!

“Esik a hó térdig ér már...”

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Kiderült, hol lesz Harry herceg legénybúcsújahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-kiderult-hol-lesz-harry-herceg-legenybucsuja.htmlÚgy tűnik, eldőlt, hol tartja legénybúcsúját Harry herceg: a hírek szerint egy svájci síparadicsomban fog ünnepelni barátaival. TV + Sztárok--41 évesen eljegyezték a Bestiák énekesnőjét, Miss Bee-thttp://www.life.hu/sztarok/20180115-41-evesen-eljegyeztek-a-bestiak-enekesnojet-miss-bee-t.htmlRátalált a boldogság a Bestiák 41 esztendős énekesnőjére, Miss Bee-re, akit a napokban jegyzett el párja. TV + SztárokThinkstockMegható bejegyzésben emlékezett meg Fábián Juliról Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180112-meghato-instagram-bejegyzesben-emlekezett-meg-fabian-julirol-toth-vera.htmlNem múlik Tóth Vera fájdalma, rettentően hiányzik neki barátnője, Fábián Juli, aki néhány hete hunyt el. TV + SztárokOrigoAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, meggyötört arccal szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20180112-alaposan-lebetegedett-kulcsar-edina-meggyotort-arccal-szelfizett.htmlAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, ágyból, meggyötört arccal szelfizett a rajongóinak. TV + SztárokOrigoErős Antónia virágos ruhában mutatta meg formás lábait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-eros-antonia-viragos-ruhaban-mutatta-meg-formas-labait-foto.htmlVirágos ruhában mutatta meg karcsú alakját és formás lábait Erős Antónia, aki megunta, hogy a nézők munka közben csak deréktól felfelé láthatják. TV + Sztárok--Coachként tűnt fel a Válótársakban Alföldi Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20180112-coachkent-tunt-fel-a-valotarsakban-alfoldi-robert-sorozat.htmlAlföldi Róbert is feltűnt a Válótársak tegnapi részében, ahol egy coachot alakított, méghozzá remekül! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.