Rékasi Károly hamarosan találkozik az őt elgázoló autóssal a bíróságon

gázolás baleset bíróság Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károlyt több mint két éve ütötte el egy autó, a színész komolyan megsérült a balesetben: kilencszer operálták, egyik lába négy centivel lett rövidebb. Gázolójával hamarosan szembenéz a bíróságon.

Rékasi Károly 2015 nyarán szenvedett súlyos motorbalesetet a 22. kerületben. Egy autós gázolta el a színészt, aki komoly sérüléseket szenvedett. Nagyon hosszú felépülési időszak várt Rékasira, sokáig nem térhetett vissza sem a Barátok köztbe, sem a színpadra. Gázolója ellen vádat emeltek: maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádoltak.

Rékasi Károly a bíróságon találkozik gázolójával

Nemsokára a bíróságon találkozik Rékasi és a 67 éves autós a Story Magazin információi szerint. „Egy éve az autó vezetője elismerte írásban a felelősségét, de pár hét után visszavont. Most az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztést és az állam részére 885 ezer forint bűnügyi költség megtérítését kéri" – nyilatkozta a lapnak dr. Kozma Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.