Újra összejött feleségével a Hip Hop Boyz énekese, O. G. Duck

házasság feleség válás Hip Hop Boyz Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg testépítőként dolgozik a Hip Hop Boyz egykori énekese, Kalocsai Krisztián, aki ezúttal Joshi Bharatnak vallott magánéletéről.

O. G. Duck, azaz Kalocsai Krisztián és felesége szétköltöztek, fél évig külön is éltek, míg végre újra egymásra találtak. Ehhez az énekes szerint az kellett, hogy mindketten megtanulják megélni a pillanatot. A különleges történetről maga az énekes mesélt Joshi Bharatnak a FEM3 műsorában.

Épp egy gödörből most lábalunk ki a feleségemmel, bár még talán a közösségi oldalon, azt hiszem, elvált vagyok... Újrakezdtük, fél évig külön éltünk, nagyon sok dolgot átértékeltünk, megint megtanultam azt, amit nagyon sok embernek tanítok, hogy néha hátra kell lépni, hogy lásd a képet, meg kell tanulni elengedni dolgokat. Rájöttem, hiába volt szép és jó a múlt, a jelen rossz, és akkor teszek jót a másikkal, ha elengedem ezt a kapcsolatot és nem vetítem a múlt képeit a jelenre. Fontos, hogy annak lássuk a jelen pillanatot, ami. Nehéz dolog ez, hiszen vagy a múlt képeit vetítjük rá vagy a jövő félelemeit és emiatt nem élünk a jelenben." – árulta el az énekes.

Kiderült, hol lesz Harry herceg legénybúcsújahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-kiderult-hol-lesz-harry-herceg-legenybucsuja.htmlÚgy tűnik, eldőlt, hol tartja legénybúcsúját Harry herceg: a hírek szerint egy svájci síparadicsomban fog ünnepelni barátaival. TV + Sztárok--41 évesen eljegyezték a Bestiák énekesnőjét, Miss Bee-thttp://www.life.hu/sztarok/20180115-41-evesen-eljegyeztek-a-bestiak-enekesnojet-miss-bee-t.htmlRátalált a boldogság a Bestiák 41 esztendős énekesnőjére, Miss Bee-re, akit a napokban jegyzett el párja. TV + SztárokThinkstockMegható bejegyzésben emlékezett meg Fábián Juliról Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180112-meghato-instagram-bejegyzesben-emlekezett-meg-fabian-julirol-toth-vera.htmlNem múlik Tóth Vera fájdalma, rettentően hiányzik neki barátnője, Fábián Juli, aki néhány hete hunyt el. TV + SztárokOrigoAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, meggyötört arccal szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20180112-alaposan-lebetegedett-kulcsar-edina-meggyotort-arccal-szelfizett.htmlAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, ágyból, meggyötört arccal szelfizett a rajongóinak. TV + SztárokOrigoErős Antónia virágos ruhában mutatta meg formás lábait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-eros-antonia-viragos-ruhaban-mutatta-meg-formas-labait-foto.htmlVirágos ruhában mutatta meg karcsú alakját és formás lábait Erős Antónia, aki megunta, hogy a nézők munka közben csak deréktól felfelé láthatják. TV + Sztárok--Coachként tűnt fel a Válótársakban Alföldi Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20180112-coachkent-tunt-fel-a-valotarsakban-alfoldi-robert-sorozat.htmlAlföldi Róbert is feltűnt a Válótársak tegnapi részében, ahol egy coachot alakított, méghozzá remekül! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.