Valóban a testvére volt Schütz Ila? Dolly most tiszta vizet öntött a pohárba

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Dolly Schütz Ila pletyka testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült végre az igazság: Dolly hosszú idő után megtörte a csendet és elárulta, Schütz Ila valóban a testvére volt vagy sem.

Évek óta kering a pletyka, miszerint a néhány éve elhunyt Schütz Ila és az énekesnő Dolly valójában testvérek. A hasonlóság kétségtelen, a híresztelést pedig csak tovább erősítette egy YouTube-on keringő 1987-es felvétel, amelyben ugyanazt a ruhát és parókát viselik és együtt éneklik az Elpattant egy húr című dalt. Korábban senki nem reagált a feltételezésre, ám Dolly most végre megtörte a csendet és a Borsnak árulta el, mi az igazság.

Sajnos nem volt a testvérem, de nagyon szerettem és tiszteltem. A hasonlóságot olykor kihasználtuk. Gyakran előfordult, hogy amikor autogramot kértek tőlünk, ő úgy írta alá, hogy Dolly, én pedig úgy, hogy Schütz Ila. Nagyon aranyos nő volt, sajnálom, ami történt vele." – árulta el Dolly a lapnak.

Kiderült, hol lesz Harry herceg legénybúcsújahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-kiderult-hol-lesz-harry-herceg-legenybucsuja.htmlÚgy tűnik, eldőlt, hol tartja legénybúcsúját Harry herceg: a hírek szerint egy svájci síparadicsomban fog ünnepelni barátaival. TV + Sztárok--41 évesen eljegyezték a Bestiák énekesnőjét, Miss Bee-thttp://www.life.hu/sztarok/20180115-41-evesen-eljegyeztek-a-bestiak-enekesnojet-miss-bee-t.htmlRátalált a boldogság a Bestiák 41 esztendős énekesnőjére, Miss Bee-re, akit a napokban jegyzett el párja. TV + SztárokThinkstockMegható bejegyzésben emlékezett meg Fábián Juliról Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180112-meghato-instagram-bejegyzesben-emlekezett-meg-fabian-julirol-toth-vera.htmlNem múlik Tóth Vera fájdalma, rettentően hiányzik neki barátnője, Fábián Juli, aki néhány hete hunyt el. TV + SztárokOrigoAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, meggyötört arccal szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20180112-alaposan-lebetegedett-kulcsar-edina-meggyotort-arccal-szelfizett.htmlAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, ágyból, meggyötört arccal szelfizett a rajongóinak. TV + SztárokOrigoErős Antónia virágos ruhában mutatta meg formás lábait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-eros-antonia-viragos-ruhaban-mutatta-meg-formas-labait-foto.htmlVirágos ruhában mutatta meg karcsú alakját és formás lábait Erős Antónia, aki megunta, hogy a nézők munka közben csak deréktól felfelé láthatják. TV + Sztárok--Justin Bieber az oka: Selena Gomez már szóba sem áll édesanyjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-justin-bieber-az-oka-selena-gomez-mar-szoba-sem-all-edesanyjaval.htmlSelena Gomez egy csúnya veszekedést követően már nem is beszél édesanyjával. A vita állítólag ezúttal is Justin Bieber miatt robbant ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.