Összeházasodott Miley Cyrus és Liam Hemsworth?

Forrás: Getty Images -
Miley Cyrus esküvő házasság Liam Hemsworth titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítják, hogy a sztárpár hivatalosan is összekötötte az életét. 

Ahogy azt már megírtuk, Miley Cyrus korábban már egyszer Liam jegyese volt, de akkor végül szakításba fulladt a dolog, és évekig nem is álltak szóba egymással. A hírek szerint a szexi színész nem is próbálkozott mással, mintha csak arra várt volna, hogy az énekesnőnek benőjön a feje lágya.

A két hírességet az ég is egymásnak teremtette Forrás: Getty Images

És a várakozás be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, ugyanis 2016-ban ismét egymásra találtak, és azóta boldogabbak, mint valaha. Most pedig már arról cikkeznek a lapok, hogy titokban összeházasodtak.

A hírek szerint Miley Cyrus és Liam Hemsworth szilveszterkor kelt egybe Byron Bayben. Az egyik magazinnak megszólalt a sztárpár közeli ismerőse is, aki sokat sejtetően nyilatkozott:

"Ez egy különleges hely a számukra. Ezt a döntést érezték helyesnek. Itt döbbentek rá, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, és szeretnék még erősebbé tenni a kapcsolatukat" - írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.