Igazoltatás során akadt ki a szonda Nyertes Zsuzsánál

Fotó: Life.hu -
szonda rendőrség alkohol Nyertes Zsuzsa igazoltatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő történetet mesélt Nyertes Zsuzsa: a művésznő elárulta, egy hibás szonda miatt majdnem elvették a jogosítványát.

Egy mosonmagyaróvári fellépésről tartott hazafelé Nyertes Zsuzsa a múlt héten, amikor egyszer csak a rendőrök megállították, hogy igazoltassák. Ami akkor történt, az még magát a színésznőt is megdöbbentette: a szonda úgy mutatott elképesztően magas véralkoholszintet, hogy egy kortyot sem ivott. Mondta ezt a rendőröknek is, akik szerencsére hittek neki és hozattak még néhány szondát, amelyek bizonyították Nyertes Zsuzsa igazát: mindegyik negatív eredményt mutatott. Kiderült, az első készülék hibás volt, már korábban is voltak vele problémák.

A rendőrök elnézést kértek, jegyzőkönyvet írtak az igazoltatásról, és elengedtek. Nagyon kellemetlen volt, hiszen amíg ki nem derült az ártatlanságom, addig ittas vezetőként tekintettek rám. Beszélgetés közben az is kiderült, hogy az először alkalmazott szondával már többször is volt hasonló tapasztalatuk." – árulta el a Borsnak a színésznő.

Nyertes Zsuzsa ártatlanul került kellemetlen helyzetbe Fotó: Margitay Klára/Life.hu
Újra összejött feleségével a Hip Hop Boyz énekese, O. G. Duckhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-ujra-osszejott-felesegevel-a-hip-hop-boyz-enekese-o-g-duck.htmlJelenleg testépítőként dolgozik a Hip Hop Boyz egykori énekese, Kalocsai Krisztián, aki ezúttal Joshi Bharatnak vallott magánéletéről. TV + Sztárok--Jövőre érkezhet Mádai Vivien második gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180115-jovore-erkezhet-madai-vivienek-masodik-gyermeke.htmlHamarosan érkezik a második baba Mádai Vivien családjába – legalábbis ezt jövendölte egy jósnő a csinos műsorvezetőnek. TV + Sztárok--Liz Hurley ismét megvillantotta bomba alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-liz-hurley-ismet-megvillantotta-bomba-alakjat-foto.htmlIsmét megvillantotta bomba testét Elizabeth Hurley: 52 évesen, édesanyaként is elképesztően jól néz ki. TV + Sztárok--14 évvel ezelőtti fotót posztolt magáról Risztov Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-14-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol-risztov-eva-szoke.html14 éve készült Risztov Éváról az a fotó, amit nemrég posztolt közösségi oldalára. Szinte rá sem ismerni: a plakáton szőke fürtökkel látható. TV + SztárokMTIOtthonából posztolt lenyűgöző videót Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20180115-otthonabol-posztolt-videot-szandi.htmlCsodaszép videót posztolt erkélyéről Szandi, a videón az látszik, hogyan borította be a hó a környező tájat. TV + SztárokOrigoValóban a testvére volt Schütz Ila? Dolly most tiszta vizet öntött a pohárbahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-valoban-a-testvere-volt-schutz-ila-dolly-most-tiszta-vizet-ontott-a-poharba.htmlKiderült végre az igazság: Dolly hosszú idő után megtörte a csendet és elárulta, Schütz Ila valóban a testvére volt vagy sem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.