Igazoltatás során akadt ki a szonda Nyertes Zsuzsánál

Fotó: Life.hu -
szonda rendőrség alkohol Nyertes Zsuzsa igazoltatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő történetet mesélt Nyertes Zsuzsa: a művésznő elárulta, egy hibás szonda miatt majdnem elvették a jogosítványát.

Egy mosonmagyaróvári fellépésről tartott hazafelé Nyertes Zsuzsa a múlt héten, amikor egyszer csak a rendőrök megállították, hogy igazoltassák. Ami akkor történt, az még magát a színésznőt is megdöbbentette: a szonda úgy mutatott elképesztően magas véralkoholszintet, hogy egy kortyot sem ivott. Mondta ezt a rendőröknek is, akik szerencsére hittek neki és hozattak még néhány szondát, amelyek bizonyították Nyertes Zsuzsa igazát: mindegyik negatív eredményt mutatott. Kiderült, az első készülék hibás volt, már korábban is voltak vele problémák.

A rendőrök elnézést kértek, jegyzőkönyvet írtak az igazoltatásról, és elengedtek. Nagyon kellemetlen volt, hiszen amíg ki nem derült az ártatlanságom, addig ittas vezetőként tekintettek rám. Beszélgetés közben az is kiderült, hogy az először alkalmazott szondával már többször is volt hasonló tapasztalatuk." – árulta el a Borsnak a színésznő.

Nyertes Zsuzsa ártatlanul került kellemetlen helyzetbe Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.