Kulcsár Edinát azzal vádolják követői, hogy csalt a nyereményjátékon

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
Horváth Gréta Éjjel-nappal Budapest Kulcsár Edina csalás nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina nyereményjátékot tartott az Instagram-oldalán, de a követői nincsenek megelégedve azzal, akit kisorsoltak. A hajvasaló tulajdonosa ugyanis Horváth Gréta lett, aki éppenséggel az Éjjel-Nappal Budapest sztárja. Csalással vádolják követői Edinát. 

Kulcsár Edina nyereményjátékkal kedveskedett a követőinek, de katasztrófa lett a vége. A modell egy hajvasalót sorsolt ki a több ezer jelentkező között, végül Horváth Gréta lett a szerencsés nyertes. A bökkenő azonban az, hogy ő az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Edina követői pedig úgy hiszik, ez nem lehet véletlen... Záporoznak a kommentek a poszt alá, csalással vádolják a modellt, aki leszögezte, szó sincs ilyesmiről.

Kulcsár Edina magyarázkodik, de hiába Forrás: Facebook/Kulcsár Edina
  • Majdnem 9.000 emberből, véletlenül pont egy celeb nyert...
  • Ez nem volt valami szép dolog
  • Ezért kár "játékokat" kitalálni is... Szép volt!
  • Nagy csalás volt az egész
  • Teljesen igazságosnak tartottam volna, ha nem egy celeb nyeri.
  • Nyilván nem azért nyert ez a lány 90.000 követővel, mert azt akarjátok, hogy majd posztolja a nyereményét és taggeljen. Ez most nagyon egyértelműen igazságtan volt....

Kulcsár Edina kommentben próbálta megnyugtatni követőit, de nem sikerült. "Abba senki nem gondol bele, hogy nem vagyok olyan hülye, hogy "direkt" ismert embert sorsoljak ki? Soha nem találkoztam a nyertessel (nem is hallottam róla amúgy eddig) , nekem ugyanolyan lány volt Instagram név alapján, mint bárki más, amikor kidobta az oldal" - írta a modell. Horváth Gréta is megszólalt, leszögezte, hogy nem ismerik egymást, de ez sem győzte meg Edina követőit.

Húszévesként éli mindennapjait Hajdú Péter, édesanyja segít nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180116-huszeveskent-eli-mindennapjait-hajdu-peter-edesanyja-segit-neki.htmlÜres házba tér haza esténként Hajdú Péter, aki elmondta, most úgy él, akár a húszas éveiben. TV + SztárokOrigoSztárpárok, akik már évtizedek óta boldog házasságban élnek: Barbra Streisandtól John Travoltáighttp://www.life.hu/sztarok/20180115-sztarparok-akik-mar-evtizedek-ota-boldog-hazassagban-elnek.htmlManapság egyre több kapcsolat végződik válással, így mindig öröm olyan párokról hallani, akik valóban kitartottak egymás mellett úgy, ahogy azt az esküjükben megígérték. Íme, néhány olyan sztárpár, akik ismerik a boldog házasság titkát, hiszen a felsoroltak közül a legtöbben több mint 20 éve vannak együtt. Szerencsére el is árulták, hogy mi tartja őket össze. TV + Sztárok--Igazoltatás során akadt ki a szonda Nyertes Zsuzsánálhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igazoltatas-soran-akadt-ki-a-szonda-nyertes-zsuzsanal-rendorseg.htmlElképesztő történetet mesélt Nyertes Zsuzsa: a művésznő elárulta, egy hibás szonda miatt majdnem elvették a jogosítványát. TV + Sztárok--Két év próbaidőt kapott Gáspár Evelin, közokirat-hamisításérthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-ket-ev-probaidot-kapott-gaspar-evelin-kozokirat-hamisitasert.htmlKözokirat-hamisítás és adóazonosítójel meghamisításának bűntette miatt bűnösnek mondta ki a bíróság Gáspár Evelint. TV + Sztárok--Hosszú Katinkának döntenie kell férje helyzetéről, vele folytatja-e továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-hosszu-katinkanak-dontenie-kell-ferje-helyzeterol.htmlMég mindig külön él az úszóházaspár, Hosszú Katinka és Shane Tusup. Katinkának azonban legkésőbb csütörtökig döntenie kell férje ügyében, vele akarja-e folytatni tovább az úszást vagy sem. TV + SztárokOrigoJövőre érkezhet Mádai Vivien második gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180115-jovore-erkezhet-madai-vivienek-masodik-gyermeke.htmlHamarosan érkezik a második baba Mádai Vivien családjába – legalábbis ezt jövendölte egy jósnő a csinos műsorvezetőnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.