A közösségi oldalon köszöntötte fel Tóth Vera születésnapos húgát

Tóth Gabi Testvérek (film) szeretet Tóth Vera születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi testvéri szeretet köti össze a Tóth lányokat, ezt bizonyítja az a bejegyzés is, amit Tóth Vera tett ki a közösségi oldalára néhány órája.

30 éves lett Tóth Gabi, születésnapja alkalmából pedig egy megható Facebook-bejegyzéssel köszöntötte fel őt testvére, Vera. Az énekesnő visszaemlékezett arra a pillanatra, amikor a kishúga megszületett és persze hasznos tanácsokkal, bölcsességekkel is ellátta őt.

Nagyon boldog napokat kívánok a harmadik X után is. Tudd, hogy semmit, de semmit nem szabad másképp csinálnod, mint ahogy érzed. Hiába akarnak kizökkenteni néhányan, ne hagyd magad. Ha erős a hited valamiben, akkor nemes egyszerűséggel azt kell csinálni, azt az utat kell járni, bármilyen nehéz is. Olyan kevesen merik azt tenni, ami a szívüknek a legjobb. Nem is tudod elképzelni, mennyien szeretnek ezért és mennyi embernek mutatsz példát. Értékes vagy, szép vagy és most jön a java!" – írta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.