Kiderült, hogy Jennifer Aniston vagy Angelina Jolie csókol-e jobban

Forrás: AFP -
Brad Pitt csók Gerard Butler Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azóta foglalkoztat mindenkit a ki csókol jobban kérdés, mióta Brad Pitt elhagyta Jennifer Anistont Angelina Joliért. Most végre megkaptuk a választ.

Hiába telt már el rengeteg év azóta, hogy Angelina Jolie elszerette férjét Jennifer Anistontól, sokan még mindig versenyeztetik a két nőt, pedig már egyikükkel sincs együtt Brad Pitt. Ezt a szerelmi háromszöget azonban a rajongók nem tudják feledni, és őket is foglalkoztatja a kérdés, vajon melyik színésznő csókol jobban.

Kiderült, ki a jobb "Forrás: AFP "

Erre adtak választ a minap, bár nem Brad Pitt. Nem ő ugyanis az egyetlen, akinek volt dolga mindkét nővel. Gerard Butler például Angelina Jolie-val és Jennifer Anistonnal is csókolózott már filmekben. Ezért neki tették fel egy műsorban a kérdést, és meg is válaszolta. "Jennifer Aniston" - mondta a színész!

Csisztu Zsuzsa örömhírt jelentett be, rengetegen gratuláltak nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180118-csisztu-zsuzsa-oromhirt-jelentett-be-rengetegen-gratulaltak-neki.htmlElárasztották rajongói gratuláló üzenetekkel Csisztu Zsuzsát, aki a napokban vehette kézhez diplomáját. TV + SztárokOrigoEl sem hinnéd, hol dolgozik most Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-el-sem-hinned-hol-dolgozik-most-damu-roland.htmlDamu Roland jelenleg konyhai kisegítőként dolgozik, de mint mondja, nagyon kedvesek a kollégái és viszonylag jól is keres. TV + Sztárok--Egymás ellen fordultak a vádlottak a perben, melyben Oszter Sándor is érintetthttp://www.life.hu/sztarok/20180118-egymas-ellen-fordultak-a-vadlottak-a-perben-melyben-oszter-sandor-is-erintett.htmlAz ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért abban a perben, melyben Oszter Sándor is érintett, ő az ötödrendű vádlott. A súlyos büntetés lehetősége miatt elszabadultak az indulatok, már a vádlottak is egymásra mutogatnak. TV + Sztárok--Továbbra sem tudni, kivel folytatja Hosszú Katinka: lemondta a találkozóthttp://www.life.hu/sztarok/20180118-tovabbra-sem-tudni-kivel-folytatja-hosszu-katinka-lemondta-a-talalkozot.htmlMégsem születik ma döntés arról, hogy Hosszú Katinka férjével vagy nélküle folytatja tovább az edzéseket, az úszónő ugyanis lemondta a találkozóját az úszószövetség elnökével. TV + Sztárok--Feneket villantott a szexi Instagram-sztár, Julianne (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180117-feneket-villantott-a-szexi-instagram-sztar-julianne.htmlEgy aprócska miniszoknyában mutatta meg fenekét a dögös amerikai modell, Julianne, akit több millióan követnek Instagramon. TV + SztárokOrigoÍgy emlékezett az egykori szexbotrányra Monica Lewinsky http://www.life.hu/sztarok/20180117-az-egykori-szexbotrany-kapcsan-posztolt-monica-lewinsky.htmlJanuár 16-án, a Lewisnky-botrány évfordulóján Monica sajátosan emlékezett meg a történtekről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.