Kitagadta családja Oszter Sándort

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
házasság válás család Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor most először árulta el, hogy nem Failoni Donatella az első felesége.

Oszter Sándornak nem Failoni Donatella az első felesége - írta meg a Blikk a Star magazin nyomán.

Oszter Sándornak nem Failoni Donatella az első felesége Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Nem Donatella az első feleségem, ugyanis huszonegy éves koromban feleségül vettem egy lányt. Persze, anyám mit sem tudott az egészről" - mesélte a lapnak a színész. Amikor Oszter édesanyja tudomás szerzett a házasságról, ki is tagadta fiát a családból. A házasságnak fájdalmas vége lett, ugyanis a színész hamar rájött, nem ő az egyetlen férfi fiatal felesége életében, így be is adta a válókeresetet.


Így reagál a volt tettestárs vádjaira a Viszkishttp://www.life.hu/sztarok/20171128-igy-reagal-a-volt-tettestars-vadjaira-a-viszkis-rablo.htmlA Viszkis volt tettestársa, Orbán Gábor egy interjúban esett neki Ambrus Attilának. Azt állítja, minden, amit a média közvetít a Viszkis rablóról, szemenszedett hazúgság, és hogy Ambrus valójában alkoholista és megrögzött hazudozó. Ezeket az állításokat megmutattuk a Viszkisnek, aki ezúttal reagált az őt ért vádakra. TV + Sztárok--A volt tettestárs a Viszkisről: „Hatalmasat csalódtam benne!"http://www.life.hu/sztarok/20171128-orban-gabor-a-viszkis-egykori-tettestarsa-a-viszkis-igazi-jellemerol-mesel.htmlTizenhárom bankrablásban vett részt Ambrus Attilával, majd nyolc évet ült börtönben. Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, de a Viszkis film bemutatása alkalmából Orbán Gábor engedélyezte egy két éve készült, de akkor visszavont interjújának közlését. A Viszkis és én című könyvében merőben más képet rajzol egykori tettestársáról, mint amit a közvélemény ismer. Erről szól az alábbi beszélgetés is. TV + SztárokOrigoJaksity Kata a gyermeknevelésről, újrakezdésről, tévézésről, önkéntességről, éneklésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171106-jaksity-kata-interju.htmlMár fiatal lányként kitűnt a tömegből, nem csak a szépsége és a magas, sudár termete okán. Jaksity Kata miközben profi modellként járta a világot, megtanult három nyelven, diplomákat szerzett, elvégezte a riporteriskolát is. Televíziós és egyéb munkái mellett három gyermeket nevel, a karitatív feladatokból is kiveszi a részét, Sorslámpás néven pedig saját segítő egyesületet is alapított. Kevéske szabadidejében pedig szívesen énekel is. Az ATV híradósa Vida Melindának arról is mesélt, hogy bár ezt a területet továbbra is hobbinak tekinti az életében, nem zárkózik el attól, hogy zenésztársaival a jövőben gyakrabban muzsikáljon együtt meghitt, családias hangulatú rendezvényeken. TV + SztárokOrigoOtthagyja a Petőfi Rádiót Peller Mariannhttp://www.life.hu/sztarok/20171026-felmondott-a-petofi-radional-peller-mariann.htmlMost érkezett a hír: a népszerű rádiós műsorvezető, Peller Mariann elhagyja a Petőfi Rádiót. TV + Sztárok--Pásztor Anna válaszolt az őt támadóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20170811-pasztor-anna-valaszolt-az-ot-tamadoknak-amiert-anyakent-ivott.htmlNemrégiben egy Facebook-fotó miatt akadt ki az internet népe: Pásztor Anna olyan képet posztolt, ami kiverte az ősanyák biztosítékát. TV + SztárokOrigoInterjú Bódi Sylvivelhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-interju-bodi-sylvivel-az-exek-az-edenben-musor-kapcsan.htmlA nemrégiben indult Exek az édenben valóságshow háziasszonya, Bódi Sylvi mesélt a Life.hu-nak a műsorvezetésről, saját exeiről és arról, mi hiányzik neki leginkább Magyarországról, a hétköznapokból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.