szponzor együttműködés Univer Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka a Facebookon jelentette be, hogy marad az együttmüködés az Univer Product Zrt-vel.

"Tokióig együtt! Köszönöm az Univer Product Zrt.-nek, hogy bízik bennem és további három évig együtt dolgozunk! Találkozunk februárban az Univer24-en!"- írta az olimpiai bajnok úszónő a Facebook oldalán. A bejelentéshez pedig egy videót is posztolt.

Kiderült, hogy Jennifer Aniston vagy Angelina Jolie csókol-e jobbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-kiderult-hogy-jennifer-aniston-vagy-angelina-jolie-csokol-e-jobban.htmlAzóta foglalkoztat mindenkit a ki csókol jobban kérdés, mióta Brad Pitt elhagyta Jennifer Anistont Angelina Joliért. Most végre megkaptuk a választ. TV + SztárokOrigoSúlyos autóbalesetet szenvedett Snjezana Pecija, az Éden Hotel szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180118-sulyos-autobalesetet-szenvedett-a-magyar-tevesztar.htmlSnjezana Pecija, azaz Snjezi az Édes Hotel és a Pumpedék szereplője súlyos autóbalestet szenvedett. Csoda, hogy élve száll ki a kocsiból. TV + SztárokOrigoVámos Erikát csúnyán átverték: csoda, hogy nem lett nagyobb baj http://www.life.hu/sztarok/20180118-vamos-erikat-durvan-atvertek-a-hazfelujitasa-kapcsan.htmlA csinos műsorvezető reményekkel telve futott neki háza felújításnak, arra azonban nem számított, hogy megütheti a bokáját, sőt, életveszélybe is kerülhet. TV + SztárokOrigoGyermekkori traumájáról vallott Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-gyermekkori-traumajarol-vallott-damu-roland-alkoholizmus.htmlDamu Roland szörnyű gyermekkoráról mesélt, kiderült, édesanyjának alkoholproblémái voltak. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa örömhírt jelentett be, rengetegen gratuláltak nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180118-csisztu-zsuzsa-oromhirt-jelentett-be-rengetegen-gratulaltak-neki.htmlElárasztották rajongói gratuláló üzenetekkel Csisztu Zsuzsát, aki a napokban vehette kézhez diplomáját. TV + SztárokOrigoEgymás ellen fordultak a vádlottak a perben, melyben Oszter Sándor is érintetthttp://www.life.hu/sztarok/20180118-egymas-ellen-fordultak-a-vadlottak-a-perben-melyben-oszter-sandor-is-erintett.htmlAz ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért abban a perben, melyben Oszter Sándor is érintett, ő az ötödrendű vádlott. A súlyos büntetés lehetősége miatt elszabadultak az indulatok, már a vádlottak is egymásra mutogatnak. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.