Súlyos autóbalesetet szenvedett Snjezana Pecija, az Éden Hotel szereplője

Forrás: Instagram -
Snjezana Pecija baleset Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Snjezana Pecija, azaz Snjezi az Édes Hotel és a Pumpedék szereplője súlyos autóbalestet szenvedett. Csoda, hogy élve szállt ki a kocsiból.

Snjezi, aki az utóbbi időben visszavonult a szerepléstől, az Instagramon osztott meg egy képet, amin nyakmerevítőt visel. A Blikk megkereste a 26 éves lányt, aki még mindig sokkos állapotban van, így csak szűkszavúan nyilatkozott:
"Az én esetem legyen a példa, vigyázzanak az úton, mert bármikor megtörténhet a baj."

Snjezi autóbalesetet szenvedett Forrás: Instagram

Snjezi barátnője, Sebestyén Ági így emlékszik a történtekre:
"Snjezinek még friss a jogsija, alig fél éves, így még nem tudta, hogy ha megcsúszik, nem szabad fékeznie. Csak 50-60 km/órával ment és egy sávváltás közben megcsúszott. Szegény eléggé pórul járt, ugyanis nem nyílt ki a légzsák. Alaposan beütötte a fejét és a karját, sőt a nyaka is megsérült, merevítőt kell hordania még két hétig. Megviselte az eset, de ijesztő is lehetett, ahogy mesélte, amikor kicsúszott és megpördült az autó, úgy érezte, minden lelassult körülötte. Állítólag a szemtanúk nem nagyon hitték, hogy egy darabban száll ki a kocsiból. Azóta állítólag, gyakran riad fel sírva éjszakánként."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.