Szavak nélkül árulhatta el születendő gyermeke nemét Katalin hercegné

Katalin hercegné Vilmos herceg kabát gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak szerint Katalin hercegné kislányt hord a szíve alatt – legalábbis erre következtetnek a kabátja színéből.

A hercegi pár a napokban Coventry-ben tett hivatalos látogatást, ahol rengeteg kép készült róluk. Azonkívül, hogy Katalin hercegné pocakja egyre jobban gömbölyödik, a laikusok semmi érdekeset nem fedezhettek fel a fotókon, a rajongók azonban kiszúrták, hogy Kate Middleton-on ugyanaz a lila kabát van, amit kétszer már viselt korábban. Mindkét alkalommal, amikor hordta, Charlotte hercegnővel volt várandós, és a hozzáértők szerint ez csakis egyet jelenthet: így akarja a világ tudtára adni, hogy áprilisban kislánya fog születni – írja a Vanity Fair.

Gyermekkori traumájáról vallott Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-gyermekkori-traumajarol-vallott-damu-roland-alkoholizmus.htmlDamu Roland szörnyű gyermekkoráról mesélt, kiderült, édesanyjának alkoholproblémái voltak. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa örömhírt jelentett be, rengetegen gratuláltak nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180118-csisztu-zsuzsa-oromhirt-jelentett-be-rengetegen-gratulaltak-neki.htmlElárasztották rajongói gratuláló üzenetekkel Csisztu Zsuzsát, aki a napokban vehette kézhez diplomáját. TV + SztárokOrigoEl sem hinnéd, hol dolgozik most Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-el-sem-hinned-hol-dolgozik-most-damu-roland.htmlDamu Roland jelenleg konyhai kisegítőként dolgozik, de mint mondja, nagyon kedvesek a kollégái és viszonylag jól is keres. TV + Sztárok--Továbbra sem tudni, kivel folytatja Hosszú Katinka: lemondta a találkozóthttp://www.life.hu/sztarok/20180118-tovabbra-sem-tudni-kivel-folytatja-hosszu-katinka-lemondta-a-talalkozot.htmlMégsem születik ma döntés arról, hogy Hosszú Katinka férjével vagy nélküle folytatja tovább az edzéseket, az úszónő ugyanis lemondta a találkozóját az úszószövetség elnökével. TV + Sztárok--A közösségi oldalon köszöntötte fel Tóth Vera születésnapos húgáthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-a-kozossegi-oldalon-koszontotte-fel-toth-vera-szuletesnapos-hugat-gabit.htmlIgazi testvéri szeretet köti össze a Tóth lányokat, ezt bizonyítja az a bejegyzés is, amit Tóth Vera tett ki a közösségi oldalára néhány órája. TV + Sztárok--Megszületett a magyar műsorvezető, Takács Rita gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180117-megszuletett-a-magyar-musorvezeto-takacs-rita-gyermeke.htmlMegszületett a Sport TV műsorvezetőjének, Takács Ritának a második gyermeke. A büszke anyuka már fotót is posztolt a kicsiről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.