Aradi Balázs színész Barátok közt visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt fiatal színésze egy időre eltűnt a nézők szeme elől, de most visszatér a szerepébe. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, néhány évvel ezelőtt Aradi Balázs Kínában próbált szerencsét az akkori kedvesével. Balázs és a párja modellkedéssel keresték a kenyerüket, emellett a színész belekezdett a kínai nyelv elsajátításába, amivel alapfokig el is jutott. Most azonban hosszú kihagyás után Balázs visszatér a Mátyás király térre:

Aradi Balázs a sorozat egyik epizódjában Forrás: baratok.hu

"Visszatérni a sorozatba mindig jó, olyan, mintha hazatérnék. A régi kollégák közül leginkább Szőke Zoli hiányzott, akinek a fiát alakítom, vele forgatok a legtöbbet.

Amíg nem voltam képernyőn, Kínában éltem két és fél évet, ott modellkedtem, angolt tanítottam, emellett elkezdtem tanulni a kínait, amit ma már alapfokon beszélek is. Nincs barátnőm, most nem is vágyom rá, de nemrég megismerkedtem egy kínai lánnyal, aki mellett tovább csiszolhatnám a nyelvtudásomat." - írta meg a Blikk.

VV Fanni családjának ügyvédje nyilatkozott: a rendőrség többet tudhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-vv-fanni-csaladjanak-ugyvedje-nyilatkozott-a-rendorseg-tobbet-tud.htmlFanni családjának ügyvédje biztos abban, hogy a rendőrség sokkal többet tud, mint amennyi a sajtóban megjelent, és azért sem aggódik, hogy kiengednék a gyanúsítottat: bent lehet tartani a bűnrészesség miatt is, és az bizonyítható! TV + Sztárok--Doszpot Péter nyilatkozott VV Fanni ügyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-doszpot-peter-nyilatkozott-a-vv-fanni-ugyrol.htmlDoszpot Péter volt nyomozóként a rendőrség oldaláról próbálta bemutatni VV Fanni halálának ügyét, és egy dolog nagyon világos: az idő a hatóság ellen dolgozik. Holttest nélkül nincs gyilkosság, és minél később találják meg, annál nehezebb megállapítani a halál okát. TV + SztárokOrigoTovábbra sem tudni, kivel folytatja Hosszú Katinka: lemondta a találkozóthttp://www.life.hu/sztarok/20180118-tovabbra-sem-tudni-kivel-folytatja-hosszu-katinka-lemondta-a-talalkozot.htmlMégsem születik ma döntés arról, hogy Hosszú Katinka férjével vagy nélküle folytatja tovább az edzéseket, az úszónő ugyanis lemondta a találkozóját az úszószövetség elnökével. TV + Sztárok--Kitagadta családja Oszter Sándorthttp://www.life.hu/sztarok/20180118-kitagadta-csaladja-oszter-sandort.htmlOszter Sándor most először árulta el, hogy nem Failoni Donatella az első felesége.TV + Sztárok--Kellemetlen helyzetbe kerülhet Shane Tusup, ha új életet szeretne kezdenihttp://www.life.hu/sztarok/20180118-kellemetlen-helyzetbe-kerulhet-shane-tusup-ha-uj-eletet-szeretne-kezdeni.htmlShane Tusupnak bizonyára eszébe sem jutott, hogy szakíthantak Katinkával, amikor a tetovlásait készíttette. Közös munkájuk minden jelentősebb pillanatát a bőrére varratta az edző.TV + Sztárok--Borzalmas módon gyilkolhatták meg VV Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20180118-kulonos-kegyetlenseggel-gyilkolhattak-meg-vv-fannit.htmlNem zárható ki, hogy VV Fannit különös kegyetlenséggel gyilkolták meg. Ez a gyanúsított büntetésében több plusz évet is jelenthet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.