Ezt gondolja a #metoo-ról Brigitte Bardot

Forrás: AFP/Valery Hache -
színésznő #MeToo Brigitte Bardot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véleményt formált a #metoo kapcsán Brigitte Bardot. 

A 83 éves híresség is megszólalt a #metoo mozgalom kapcsán, és sokak meglepetésére nem értett egyet azzal, amit a legtöbb híresség állított.

Az egykori szexepil szerint ugyanis álszent és nevetséges dolog a nők részéről, hogy miután a szexualitásukat használták fel az előrejutás érdekében, zaklatással vádolják meg az érintett férfiakat.

Brigitte Bardot szerint a #metoo mozgalom túlzás és álszent dolog Forrás: AFP/Valery Hache

"Sok színésznő próbál játszadozni a producerekkel annak érdekében, hogy jobb vagy több szerepet kapjanak. Most pedig azt állítják, hogy a producer zaklatta őket, pedig ez sok esetben nem igaz." - mondta Bardot.

"Hozzátenném, hogy én soha semmilyen zaklatásnak nem voltam áldozata. Engem sosem zavart, ha azt mondták szép vagyok, vagy szép a fenekem" - írta meg a FemaleFirst.

100 szeretőt számlál Brigitte Bardot – köztük néhány nőt is

Nem csupán férfiak, de nők is megfordultak annak idején Brigitte Bardot ágyában – tálalt ki az ötvenes évek szexszimbólumának magánéletéről Ginette Vincendeau, aki pár éve életrajzi könyvet írt a díváról. Olvass tovább itt...

VV Fanni édesanyja soha nem hallott lánya feltételezett gyilkosárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-vv-fanni-anyja-soha-nem-hallott-lanya-feltetelezett-gyilkosarol.htmlVV Fanni édesanyja egy telefonos interjúban elárulta, egyáltalán nem ismerte lánya feltételezett gyilkosát. Voltak olyan témák, amelyekről soha nem beszélgettek. TV + Sztárok--Majoros Hajni: "Nehéz hetek jönnek"http://www.life.hu/sztarok/20180119-majoros-hajnalka-dundika-instagram-posztja-szerint-nehez-hetek-jonnek.htmlRajongói remélik, nincs semmi baj Hajnival. TV + Sztárok--Hosszú Katinka kirúgta cégük alkalmazottainak a feléthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-hosszu-katinka-kirugta-ceguk-alkalmazottainak-a-felet-iron-corporation.htmlEgy nappal azután, hogy Shane Tusup megható bocsánatkérésén könnyezett az ország, Hosszú Katinka elbocsátotta közös cégük alkalmazottainak több mint felét. Az Iron Corporation Kft. egykori alkalmazottai, akiket a az Év Sportolója Gála után rúgtak ki, most a A BEST magazinban szólaltak meg. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzexuális ajánlatokat kap Szűcs Judithhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-szexualis-ajanlatokat-kap-szucs-judith-enekesno.htmlNem győzik lájkolni a Facebookon a férfiak Szűcs Judith képeit, de vannak, akik ezen is túlmennek... TV + Sztárok--Lukács László elárulta, miért nem nősült meg eddighttp://www.life.hu/sztarok/20180118-lukacs-laszlo-elarulta-miert-nem-nosult-meg-eddig.htmlHamarosan 50 esztendős lesz a Tankcsapda frontembere, Lukács László, ám az énekes továbbra sem házasodik. TV + Sztárok--Így énekel Stohl András női ruhába bújva a Valami Amerika 3-banhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-igy-enekel-stohl-andras-noi-ruhaba-bujva-a-valami-amerika-3-ban.htmlMegérkezett a Valami Amerika 3 újabb hivatalos előzetese, amely ezúttal is számtalan poént tartalmaz. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.