Hegyi Barbara születésnapján lányával és párjával bowlingozott - Fotó

Zorán Hegyi Barbara születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
52 éves lett a napokban Hegyi Barbara, akit a kollégái, a családtagjai és a barátai is felköszöntöttek.

Hegyi Barbara, aki nemrég egy színdarab kedvéért levetkőzött, kedden ünnepelte születésnapját, és ebből az alkalomból egy tortával lepték meg őt kollégai a Vígszínházban a Tévedések vígjátéka című darab előtt. A színésznő láthatóan nagyon örült a meglepetésnek, a desszertet ő maga vágta fel.

Nem maradt el persze az ünneplés a családjával sem, akikkel a neves esemény alkalmából bowlingozni ment. A maroknyi társaságot Hegyi Barbara kollégái és barátai alkották, de természetesen ott volt az összejövetelen a lánya, Rozi és párja, Zorán is. Készítettek egy csoportképet is, amelyet a színésznő fel is töltött a közösségi oldalára.

Shane Tusup tetoválásai bizonyítják, hogy bízott az örök szerelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-shane-tusup-tetovalasai-bizonyitjak-hogy-bizott-az-orok-szerelemben.htmlShane Tusup tetoválásai szinte egytől egyig feleségéhez, Hosszú Katinkához kötődnek kérdés, mit tesz velük, ha külön utakon folytatják a jövőben. TV + Sztárok--Détár Enikő először csak búfelejtőnek szánta párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180119-detar-eniko-eloszor-csak-bufelejtonek-szanta-parjat-petert.htmlDétár Enikőre válása után váratlanul talált rá a szerelem. A kapcsolat hamar komolyra fordult, új párjával közös házat is építtettek. TV + Sztárok--Mérai Kata 50 évesen nézhet újra anyai örömök eléhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-merai-kata-baratok-kozt-50-evesen-nezhet-ujra-anyai-oromok-ele.htmlA Barátok közt sztárja, Mérai Kata idén tölti 46. születésnapját, egy 10 esztendős gyermek boldog édesanyja, ám nem zárkózik el attól a gondolattól, hogy fiának esetleg testvére szülessen a közeljövőben. TV + Sztárok--VV Fanni édesanyja soha nem hallott lánya feltételezett gyilkosárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180119-vv-fanni-anyja-soha-nem-hallott-lanya-feltetelezett-gyilkosarol.htmlVV Fanni édesanyja egy telefonos interjúban elárulta, egyáltalán nem ismerte lánya feltételezett gyilkosát. Voltak olyan témák, amelyekről soha nem beszélgettek. TV + Sztárok--Exbarátnőjét, Chelsy Davy-t is meghívta az esküvőjére Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180118-exbaratnojet-chelsy-davyt-is-meghivta-az-eskuvojere-harry-herceg.htmlMindenkit meglepett Harry herceg, aki a hírek szerint az esküvőjére egyik volt barátnőjét, Chelsy Davy-t is meghívta. TV + Sztárok--Lukács László elárulta, miért nem nősült meg eddighttp://www.life.hu/sztarok/20180118-lukacs-laszlo-elarulta-miert-nem-nosult-meg-eddig.htmlHamarosan 50 esztendős lesz a Tankcsapda frontembere, Lukács László, ám az énekes továbbra sem házasodik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.